30-01-2014, 01:09 AM
(30-01-2014, 12:48 AM)'sahandn' نوشته: سلام
شاید من یکم از همتون کوچیکتر باشم و اطلاعاتم کمتر باشه برای همین ممنون میشم راهنماییم کنید.
من الان وارد ترم 6 مهندسی صنایع دانشگاه بوعلی سینا میشم.معدلم 17.5 هست و تاپایان کارشناسیم میتونم تو همین سطح نگهش دارم.زبانمم نسبتن خوبه و چون وقت دارم میتونم آیلتس رو بانمره خوب بگیرمو GRE هم میتونم روش وقت بزارم یه نمره خوب بگیرم.میخواستم این تابستون رو بجا اینکه وقت روی خوندن واسه ارشد بکنم وقتم رو رو نوشتن مقاله و زبان بزارم . اینجور که خوندم انگار مقاله زیاد تاثیری نداره و نمره زبان مهمه.پس می خواستم ببینم این تابستون تمام وقتمو رو زبان بزارم یا رو مقاله هم وقت بزارم. و اصن با این معدل و این دانشگاه اصن شانسی دارم که واسه اپلای تلاش کنم یا همون بشینم مثه بقیه واسه ارشد بخونم؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام دوست عزیز
ببینید مهم هدف شماست و خواست شما. احتمالا اطلاع دارید که برای ارشد معمولا فاندی درنظر نمیگیرن و فاند برای دوره ی دکتری هستش.از دانشجوی لیسانس برای پذیرش ارشد انتظار مقاله نمیره اما خب داشتنش یه حسنه مسلما.یکی از دوستای من بود که با معدل لیسانس بالای 17 و سه تا مقاله تونست از یکی از امریکا پذیرش بگیره و دانشگاهش تو نیویورکه (اسم دانشگاهش الان خاطرم نیست! قضیه برا 3 سال پیشه!)
پس شما باید نمره زبان و جی آر ایی رو خوب بیارید و اینها مهمتره .البته شما برای دکتری مستقیم هم میتونید تلاش کنید . پیشنهاد میکنم تاپیک مربوطه رو بخونید...
بعضی ها هم هستند که ارشد رو در یکی از دانشگاه ای خوب تهران با معدل خوب و مقاله های خارجی درست حسابی تموم میکنن و راحت تر برای دکتری با فاند اقدام میکنند و موفق میشن
دیگه تصمیم با خودتونه و البته در زمان خوبی به فکر افتادید....با یکم مطالعه بیشتر تاپیک ها حتما خواهید تونست تصمیم درست رو بگیرید...
موفق باشید
ببینید مهم هدف شماست و خواست شما. احتمالا اطلاع دارید که برای ارشد معمولا فاندی درنظر نمیگیرن و فاند برای دوره ی دکتری هستش.از دانشجوی لیسانس برای پذیرش ارشد انتظار مقاله نمیره اما خب داشتنش یه حسنه مسلما.یکی از دوستای من بود که با معدل لیسانس بالای 17 و سه تا مقاله تونست از یکی از امریکا پذیرش بگیره و دانشگاهش تو نیویورکه (اسم دانشگاهش الان خاطرم نیست! قضیه برا 3 سال پیشه!)
پس شما باید نمره زبان و جی آر ایی رو خوب بیارید و اینها مهمتره .البته شما برای دکتری مستقیم هم میتونید تلاش کنید . پیشنهاد میکنم تاپیک مربوطه رو بخونید...
بعضی ها هم هستند که ارشد رو در یکی از دانشگاه ای خوب تهران با معدل خوب و مقاله های خارجی درست حسابی تموم میکنن و راحت تر برای دکتری با فاند اقدام میکنند و موفق میشن
دیگه تصمیم با خودتونه و البته در زمان خوبی به فکر افتادید....با یکم مطالعه بیشتر تاپیک ها حتما خواهید تونست تصمیم درست رو بگیرید...
موفق باشید
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....