30-01-2014, 10:17 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2014, 12:04 PM توسط ahmadpashaei.)
(29-01-2014, 01:52 PM)'Pink Floyd' نوشته: درود
من از طریق آپدیت وضعیت یکی از دانشگاه ها مطلع شدم که مدارک من روز 24 ژانویه به فایل های من اضافه شده. پس حدوداً روی دو هفته تا سه هفته روی رسیدن مدارک حساب باز کنید. فقط بدی ش اینه که حتا بعد از رسیدن هم رهگیری مرسوله پستی شما بروز نمیشه. ولی از لحاظ قیمت فعلاً از همه مناسب تره.
سلام.میشه وزن و قیمت رو هم بنویسید؟ الان ما میتونیم از دانشگاهمون بدون دردسر با پست TNT بسته های تا 0.5kg رو برای آمریکا و (فکر کنم کانادا رو هم گفته بود) با 55000 و برای سایر کشورها با 35000 تومان پست کنیم و میگن نهایتا 3،4 روزه هم می رسه که حالا ما اصلا میگیم یک هفته! اطلاعات دقیقتری میدین ببینیم با پست ایران می ارزه یه نه؟
با تشکر
با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم