31-01-2014, 12:34 PM
دوست عزیز
اساتید خارجی خوب اونا وضعیتشون بدتره و سرشون شلوغه.بهترین گزینه ها فوق دکتراها و دانشجوهای دکترا هست.به اون فرد هم می تونین بگه ریوو کنه بعدش که حالا خودتون صلاح دیدید یا در قسمت acknowledgment میارید اسمشونو یا اگه خیلی کمک کرد اسمشو به عنوان نویسنده همکار میارین
خوش باشید
اساتید خارجی خوب اونا وضعیتشون بدتره و سرشون شلوغه.بهترین گزینه ها فوق دکتراها و دانشجوهای دکترا هست.به اون فرد هم می تونین بگه ریوو کنه بعدش که حالا خودتون صلاح دیدید یا در قسمت acknowledgment میارید اسمشونو یا اگه خیلی کمک کرد اسمشو به عنوان نویسنده همکار میارین
خوش باشید
(31-01-2014, 12:26 PM)'mgorji' نوشته: سلام دوستان
من یک مقاله در دست استادم دارم که ایشون بازبینی کردند و من هم مشکلاتش رو برطرف کردم ولی ایشون هنوز کار رو سابمیت نکردن چون معتقد هستند که بهتره یک نفر دیگه هم بخونه و اگر مساله ای به ذهنش می رسه بگه از استاد خودشون خواستن که ایشون به خاطر محدودیت ارائه مقاله در یک سال نپذیرفتند و از همکارشون که ایشون هم گفتن فعلا وقت ندارند!
حالا به نظرتون من باید چه کنم؟؟
کارم 3-4 ماهه که توی این مرحله گیر کرده؟ آیا میتونم خودم از یک استاد خارجی بخوام که این کار رو انجام بده بعد اگر ایشون قبول کرد به استاد خودم بگم و اسم ایشون رو هم بیاریم؟
آیا اساتید خارجی چنین پیشنهادی رو قبول می کنند؟؟
ممنون از راهنماییتون.