14-08-2011, 10:49 PM
(14-08-2011, 12:43 PM)sarrafi نوشته: مدارک سیسکو و مایکروسافت برای گرفتن کار توی اون کشور به دردم که می خوره؟؟اصلاً بعد چه مدت از وارد شدنم میتونم توی یه کشور شروع به کار کنم؟؟مدارک سیسکو و مایکروسافت برای پیدا کردن کار ممکنه بدرد بخوره. به این دلیل میگم ممکنه که بستگی داره با چه مدرکی وارد بازار کار بشید. اگر با مدرک لیسانس وارد بازار کار بشید، احتمالا این مدارک به درد شما خواهد خورد. اگر با مدرک دکترا وارد بازار کار بشید، این مدارک بدرد نخواهد خورد، چون نوع کاری که انجام خواهید داد متفاوته و این مدارک کمک خاصی نخواهد کرد.
مثلاً معدلم رو باید حدوداً چقدر نگه دارم؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم که هزینه تحصیل و زندگی توی کدوم کشور حدوداً متعادل یعنی نه خیلی گرون نه خیلی ارزون و به درد نخور؟؟
در مورد این که بعد از چه مدت میشه وارد بازار کار شد، خیلی بستگی به کشور داره. در امریکا تا زمانی که روی ویزای دانشجویی هستید نمیتونید وارد بازار کار بشید، اما اگر تصمیم بگیرید که ویزاتون رو به ویزای کار تغییر بدید و درستون رو به صورت پاره وقت ادامه بدید، میتونید وارد بازار کار بشید که البته این مساله توصیه نمیشه چون کار سادهای نیست و بسیاری از بچهها که این کار رو کردهاند یا نتونستهاند درسشون رو تموم کنند و مدرک بگیرند یا این که مدت تحصیلشون به شدت افزایش پیدا کرده.
در مورد معدل، طبیعتا هر چه بیشتر بهتر، اما سعی کنید که حداقل به حدود ۱۶ برسونید.
در مورد هزینه زندگی، من بیشتر در مورد امریکا اطلاع دارم. در امریکا هزینه زندگی به شدت متغیره و بستگی به شهر داره. شهرهای بزرگ کالیفورنیا مثل لسآنجلس و سانفرانسیسکو و همچنین بعضی از شهرهای ساحل شرقی نیویورک گرون هستند، اما شهرهای وسط، شمال و جنوب امریکا، مثلا شهرهای ایالت تکزاس عموما ارزونتر هستند. در مورد این که چقدر هزینه زندگی میشه باید اطلاعات دقیقتر بدید تا بشه گفت. آیا تنها هستید یا متاهلید؟ میخواهید خونه به صورت تکی داشته باشید یا با کسی همخونه بشید و ....
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.