(04-02-2014, 11:22 AM)'Amin_T89' نوشته: سلام آقا بابک. خواستم بدونم که دانشگاههای امریکا در دادن پذیرش محدودیت سنی هم اعمال میکنند آیا؟(و اگه اعمال میشه رزومه ی قوی میتونه بالا بودن سن رو جبران کنه؟)
من الان 24 سالمه و میخوام 4 ساله دیگه برا مستر یه رشته فنی مهندسی اقدام کنم و یا بعدترش واسه دکترا. پیشاپیش از راهنماییت سپاسگزارم.
سلام.به آکادمیا کافه خوش اومدین.من با اجازه از آقا بابک میگم بهتون که هیچ شرط سنی وجود نداره و خیالتون از این بابت راحت راحت باشه.تازه سن شما که چیزی نیست!!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم