04-02-2014, 01:56 PM
(04-02-2014, 01:45 PM)'m.jannesary' نوشته: سلام
بله من اطلاعاتم را وارد نرم افزار کردم که برای هر متغیر یک ستون داره و هر پاسخ دهنده هم یک سطر
و می دونم که چطوری میشه برای یک ستون(یک متغیر) انحراف و واریانس و میانگین گرفت و این کارو انجام دادم
ولی مشکل اینکه من نمی خوام اینکارو انجام بدم
یعنی من نمیخام میانگین و واریانس هر متغیر را بدست بیارم. من می خام میانگین و واریانس را برای کل پرسشنامه حساب کنم
یعنی 1 میانگین نه 30 تا میانگین
نمیدونم متوجه منظور من میشین یا نه
من چیزی که شما میگین را بلدم انجام بدم و انجام دادم
ولی مشکل اینکه من 30 تا میانگین واسه هر سوالی نمیخام فقط 1 میانگین میهام اونم واسه کل پرسشنامه 30 سوالی
با سلام
من اکسل رو امتحان نکردم اما در نرم افزار SPSS یه راهی وجود داره که میگم امتحان کنید ..
مسیر زیر را در SPSS برید و ببینید چی میشه....
Analyze-->descripitve statisticd---->descriptives
در این بخش قسمت option میتونید میانگین، مد و .... رو انتخاب کنید برای متغیرهای دلخواهتون این محاسبات رو انجام بدید..
نمیدونم این قضیه رو میدونید یا نه که ، اگه شما داده هاتون تو اکسل باشه فقط کافیه بیاید در SPSS متغیرهارو معرفی کنید و سطر یا ستون هارو جداجدا یا به طور کامل از اکسل به SPSS فقط COPY کنید .خیلی راحت ...یا برعکس از spss کپی کنید تو اکسل ....
من اکسل رو امتحان نکردم اما در نرم افزار SPSS یه راهی وجود داره که میگم امتحان کنید ..
مسیر زیر را در SPSS برید و ببینید چی میشه....
Analyze-->descripitve statisticd---->descriptives
در این بخش قسمت option میتونید میانگین، مد و .... رو انتخاب کنید برای متغیرهای دلخواهتون این محاسبات رو انجام بدید..
نمیدونم این قضیه رو میدونید یا نه که ، اگه شما داده هاتون تو اکسل باشه فقط کافیه بیاید در SPSS متغیرهارو معرفی کنید و سطر یا ستون هارو جداجدا یا به طور کامل از اکسل به SPSS فقط COPY کنید .خیلی راحت ...یا برعکس از spss کپی کنید تو اکسل ....
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....