05-02-2014, 08:17 PM
سلام دوستان
من می خوام به یک استاد خارجی میل بزنم و ازش خواهش کنم مقاله من رو بازبینی کنه و نظرش رو به بگه در ضمن در مقاله هم در صورتی که بپذیره سهیم باشه. البته من قبلا دو بار ازشون سوال کردم و خودم رو هم معرفی کردم ایشون هم جواب دادن.
متن ایمیلم به این شکله
لطفا راهنمایی کنید خیلی حیاتیه[img]images/smilies/confused.gif[/img]
من می خوام به یک استاد خارجی میل بزنم و ازش خواهش کنم مقاله من رو بازبینی کنه و نظرش رو به بگه در ضمن در مقاله هم در صورتی که بپذیره سهیم باشه. البته من قبلا دو بار ازشون سوال کردم و خودم رو هم معرفی کردم ایشون هم جواب دادن.
متن ایمیلم به این شکله
Dear Dr. Dark,
I am writing to indicate my enthusiasm for knowing your opinion about my paper "Improving Value-at-Risk Estimation from normal-EGARCH Model". I do believe your knowledge and experience are able to help me in improving this paper significantly. Since, I am really eager to know your opinion about this paper I would like to ask you to review it if it is possible. I would be extremely grateful if you could kindly guide me.
I sincerely appreciate your attention in advance and look forward for your kind response.
Best regards,
آیا به نظر دوستان با تجربه مناسبه و ازش سو برداشت نمی شه؟لطفا راهنمایی کنید خیلی حیاتیه[img]images/smilies/confused.gif[/img]