06-02-2014, 02:11 PM
(06-02-2014, 12:56 PM)'marzie.ghi' نوشته: سلام دوستان
من فروم رو نگاه کردم نه فقط اینجا بلکه فرومای دیگه هم معمولا بخش کارشناسی ضعیفی دارن موضوعات و راهنمایی ها کمتر راهبردی ان و به مسائل سفارت(به خصوص سفارت) کمتر میپردازن, میخواستم در خواست کنم برای هر کشوری که حالا شروعش آلمان باشه این بخشو راه بندازیم چون بچه های کارشناسی سوالای تخصصی خودشونو دارن و سوالات کلی در بخش پذیرش کارشناسی نمیتونه راهگشا باشه خوبه که کشور به کشور باشه تا دقیق تر پیش بریم
از دوستان با تجربه و همراهای همیشگی خواهش دارم این بخشو پربار کنن.
دوست عزیز.
با تشکر از ایده و نظر شما برای مطرح کردن این موارد ، اما من با ایجادش مشکلی ندارم اما این رو بدانید بخش قابل توجهی از روند پذیرش و اقدام برای سفارت به شباهت دوره فوق است تنها با کمی اختلاف جزئی در خصوص نحوه اقدام و برخی مدارک ارسالی به دانشگاه می باشد. در هر صورت اگر خود شما در خصوص مورد خاصی در دوره لیسانس در المان مشاهده کردید میتونی اینجا با دوستان به اشتراک بزارید.
با تشکر از ایده و نظر شما برای مطرح کردن این موارد ، اما من با ایجادش مشکلی ندارم اما این رو بدانید بخش قابل توجهی از روند پذیرش و اقدام برای سفارت به شباهت دوره فوق است تنها با کمی اختلاف جزئی در خصوص نحوه اقدام و برخی مدارک ارسالی به دانشگاه می باشد. در هر صورت اگر خود شما در خصوص مورد خاصی در دوره لیسانس در المان مشاهده کردید میتونی اینجا با دوستان به اشتراک بزارید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public