06-02-2014, 09:04 PM
(06-02-2014, 07:11 PM)'M1KE' نوشته: اینها شرایط بورس خود وزارت علوم هست که به تعداد معدود و به مقصد کشورهای خاصی داده میشه. در صورتی که شما با هزینه شخصی یا کمک هزینه ای که دانشگاه مقصد به شما میده (که در مورد 99 درصد دانشجویانی که به خارج می روند به این شکل هست) قصد ادامه تحصیل داشته باشید مشکلی ندارید. برای گرفتن گذرنامه تا زمانی که مجرد هستید پدر شما و بعد از اون همسر شما می بایست موافقت خودشون رو با خروج شما اعلام کنند و وقتی هم که گذرنامه رو گرفتید بدون هیچ مشکلی می تونید به خارج رفته و ادامه تحصیل بدین در هر سنی هم که باشید و اصلا هیچوقت به ترک تابعیت و اینگونه موارد نمی رسه. ترک تابعیت به معنی خروج از کشور نیست به معنی این هست که شما ملیت خودتون رو پس بگیرین و به این راحتی ها نیست و اساسا نیازی هم به انجام اون نیست.
پینوشت: اون اصطلاح تابعیت تحصیلی که در چند پست قبل تر دیدین یک اصطلاح حقوقی هست که منظورش تابعیت یا ملیتی هست که تحصیل میشه (به معنای حاصل شدن و به دست اومدن) و نه به معنای تحصیل کردن و درس خوندن.
اين طور كه من فهميدم اگه بخوايم با كمك هزينه ي دانشگاه مقصد بريم اونور كلا هيچ ربطي به وزارت علوم نداره و مجرد هم ميشه رفت!
چه خوب[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
فقط يه سوال... خب حالا اين اجازه ي خروج كه توسط همسر يا پدر داده ميشه به صورت رسمي هستش؟
مثلا كاغذي چيزي امضا ميكنن؟ متوجه منظورتون نشدم.
سوال دوم اين كه مگه ازدواج كنيم نميشه همسرمونم با خودمون ببريم؟ خودشم باشه اجازه ي خروج نميخواد كه
سوال مهمتر : خب من ميخوام از كشور كه خارج شدم تابعيت كشور مورد نظرو بگيرم و ديگه تابعيت ايرانو نداشته باشم.چند سال بايد صبر كنم تا اين اتفاق بيفته؟
يه چيزيم فهميدم از حرفاتون....اينكه اگه از كشور خارج شديم بدون اين كه تابعيت اون كشورو بگيريم هم ميشه اونجا موند.درسته؟
چه خوب[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
فقط يه سوال... خب حالا اين اجازه ي خروج كه توسط همسر يا پدر داده ميشه به صورت رسمي هستش؟
مثلا كاغذي چيزي امضا ميكنن؟ متوجه منظورتون نشدم.
سوال دوم اين كه مگه ازدواج كنيم نميشه همسرمونم با خودمون ببريم؟ خودشم باشه اجازه ي خروج نميخواد كه
سوال مهمتر : خب من ميخوام از كشور كه خارج شدم تابعيت كشور مورد نظرو بگيرم و ديگه تابعيت ايرانو نداشته باشم.چند سال بايد صبر كنم تا اين اتفاق بيفته؟
يه چيزيم فهميدم از حرفاتون....اينكه اگه از كشور خارج شديم بدون اين كه تابعيت اون كشورو بگيريم هم ميشه اونجا موند.درسته؟
پرنده اي كه به كوچ مي انديشد از ويراني لانه اش نمي هراسد