07-02-2014, 01:13 PM
سلام بابک عزیز، قبل از هر چیز از تو و همه دوستان گرانقدری که لطف می کنن اطلاعاتشون با بقیه به اشتراک میزارن کمال تشکر دارم، دمتون گرم و سرو تنتون خوش باد. من دانشجوی ارشد طراحی شهری از علم و صنعتم، معدل کارشناسیم 15.8 بوده و ارشد هنوز تموم نکردم، خیلی اهل مانور دادن رو معدل نبودم، سه مقاله علمی پژوهشی دارم و انشاله یکی دو مقاله ای اس ای هم تا دو سال آینده خواهم داشت، برنامم اینه که سال 95-96 اگه خدا بخواد آمریکا باشم، یکی از بهترین دانشگاهاش. وضعیت مالی چشمگیری ندارم، به عبارتی خانواده سرمایه داری ندارم که رو جیبشون بتونم حساب باز کنم، زبان هیچ آزمونی ندادم البته زبانم بد نیست ولی امتحناتش ندادم(شرح مختصری بود اما باز به دلیل اطناب کلام عذر می خوام) سواات من:
تا دوسال آینده قصد ازدواح داشتم یا دارم، بستگی به شرایط داره، آیا مهاجرت تحصیلی به همراه همسر ممکنه؟ اگه خود همسر شخص هم بخواد ادامه تحصیل بده، دونفری با هم میشه رفت؟
از چی و کجا باید شروع کرد؟
برای گرفتن فاند چطور باید اقدام کرد.
رزومه غیر درسی مثلا هنری(من غیر از رشته خودم در انیمشن اگه تعریف از خود نباشه تبحر بالایی دارم) حتی می خواستو واسه رشته های مرتبط با جلوه های ویژه اقدام کنم حتی در مقطع کارشناسیشون اما الان دکتری طراحی شهری ارجحه
وام های دریافتی رو چطور میشه باز پرداخت کرد اگه شخص خودش تمکن مالی نداشته باشه و اونجا کار گیرش نیاد!!!
لطفا راهنماییم کنید، بسیار سپاسگزارم دوستان عزیز
تا دوسال آینده قصد ازدواح داشتم یا دارم، بستگی به شرایط داره، آیا مهاجرت تحصیلی به همراه همسر ممکنه؟ اگه خود همسر شخص هم بخواد ادامه تحصیل بده، دونفری با هم میشه رفت؟
از چی و کجا باید شروع کرد؟
برای گرفتن فاند چطور باید اقدام کرد.
رزومه غیر درسی مثلا هنری(من غیر از رشته خودم در انیمشن اگه تعریف از خود نباشه تبحر بالایی دارم) حتی می خواستو واسه رشته های مرتبط با جلوه های ویژه اقدام کنم حتی در مقطع کارشناسیشون اما الان دکتری طراحی شهری ارجحه
وام های دریافتی رو چطور میشه باز پرداخت کرد اگه شخص خودش تمکن مالی نداشته باشه و اونجا کار گیرش نیاد!!!
لطفا راهنماییم کنید، بسیار سپاسگزارم دوستان عزیز