07-02-2014, 04:17 PM
(06-02-2014, 01:34 PM)'m.jannesary' نوشته: حالا یه مشکل دیگه هم دارم
ببینین من می خام ضریب همبستگی میان کل پرسشنامه اول را با 7 بعد پرسشنامه دوم بدست بیارم
ولی خوب ضریب همبستگی بین دو متغیره فقط
واسه این کار من ابعاد پرسشنامه دوم را توی spss تعریف کردم و مشکلی نیست
الان مشکلم اینه که چطوری کل پرسشنامه اولم را هم فقط به صورت یک متغیر در spss درنظر بگیرم؟؟
من خودم اومدم و کل پرسشنامه اولم را هم به صورت یک بعد تعریف کردم از مسیر transform/compute variable و بعد ضریب همبستگی گرفتم میان بعد تعریف شده به عنوان کل پرسشنامه اول و هر کدوم از 7 بعد پرسشنامه دوم
ولی نمیدونم این کار درسته یا نه؟؟؟
به نظر شما درسته؟
آره درسته... منم دقیقا این کارو برای تزم انجام داده بودم...
البته اگه مثلا بخاید بعد های پرسشنامه ی دوم رو چک کنید که مثلا نسبت به میانگین معنی دار هست میتونید از تست های دیگه استفاده کنید... اما برای مقایسه ی همبستگی دقیقا همین مسیرتون درست بوده...
در موردِ تفاوت میانِ واریانس ها (در موردِ میانگین ها نمیدونم) احتمالا به خاطرِ معادله ی واریانس و خطا های مربوط به اونه که طبیعی هست...
تونستید بقیه مواردِ اون جدوله متوجه بشید چی هستن؟
البته اگه مثلا بخاید بعد های پرسشنامه ی دوم رو چک کنید که مثلا نسبت به میانگین معنی دار هست میتونید از تست های دیگه استفاده کنید... اما برای مقایسه ی همبستگی دقیقا همین مسیرتون درست بوده...
در موردِ تفاوت میانِ واریانس ها (در موردِ میانگین ها نمیدونم) احتمالا به خاطرِ معادله ی واریانس و خطا های مربوط به اونه که طبیعی هست...
تونستید بقیه مواردِ اون جدوله متوجه بشید چی هستن؟
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز