07-02-2014, 06:13 PM
(07-02-2014, 05:44 PM)'s.behnam' نوشته: سلام
من یک سوال داشتم، نمره من در جی آر ایی کوانت 159 با رنک 75 هست تبدیل نمره من به مدل قدیم چقدره؟
من توی سایت ایی تی اس نگاه کردم نمره 159 برابر 750 قدیم هست ولی با رنک 81 فکر کنم
الان این رنک 75 روی نمره من تاثیر میگذاره؟
من برای فروردین دوباره ثبت نام کردم به نظر شما امتحان رو برم یا نه؟
من برای دانشگاه METU پذیرش میخوام ، آیا به این دانشگاه نمره من مبرسه
این رو بگم من رفتنم به اروپا کنسل شده
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
دوست عزیز ثبت نام که کردین خوب یکبار دیگه بدین.
دانشگاه خاور میانه ترکیه بهترین دانشگاه فنی ترکیه و حتی میشه گفت خاور میانه هستش و معمولا رشته های مختلف مینیموم های مختلفی دارن واسه جی ار ای.
اگه منظورتون از رنک percentile هستش خبر به انصورت تاثیر نداره و اونا فقط با نمره شما کار دارن.
بعضی رشته ها مینیموم 155 دارن بعضی ها 160. شما به راحتی برید سایت دانشکده موردنظر رو چک کنید تا ببینید وضعتون از نظر نمره چطوریه.
پ.ن فقط این رو بگم بیشتر تمرکز این دانشگاه واسه پذیرش روی معدل لیسانس و فوق هستش که بهتره سوالت رو اینجا بپرسی چون به این تاپیک مربوط نمیشه.
معدل و نمرات زبان و ... رو بگو دوستان راهنمایی کنن.
دوست عزیز ثبت نام که کردین خوب یکبار دیگه بدین.
دانشگاه خاور میانه ترکیه بهترین دانشگاه فنی ترکیه و حتی میشه گفت خاور میانه هستش و معمولا رشته های مختلف مینیموم های مختلفی دارن واسه جی ار ای.
اگه منظورتون از رنک percentile هستش خبر به انصورت تاثیر نداره و اونا فقط با نمره شما کار دارن.
بعضی رشته ها مینیموم 155 دارن بعضی ها 160. شما به راحتی برید سایت دانشکده موردنظر رو چک کنید تا ببینید وضعتون از نظر نمره چطوریه.
پ.ن فقط این رو بگم بیشتر تمرکز این دانشگاه واسه پذیرش روی معدل لیسانس و فوق هستش که بهتره سوالت رو اینجا بپرسی چون به این تاپیک مربوط نمیشه.
معدل و نمرات زبان و ... رو بگو دوستان راهنمایی کنن.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.