سلام پژمان جان:
خسته نباشی؛ من امسال می خوام بهمن GRE شرکت کنم؛ و همون روزا یه ماه پس و پیش IELTS. سطح زبانم FCE است و کلاس های IELTS آریانپور رو هم رفتم.
(من سوالاتم رو خلاصه می پرسم ببخشید در حد لینک هم جواب بدید کافیه)
1- تاثیر نمره GRE بروی پروسه پذیرش و فاند آمریکا؟
2- کتاب بیگ بوک فقط از شریف اون هم کپی قابل خریداری است؟
3- اینکه عموماً شنیدم می گن مراحل کتاب های وربال اول 504 بعد 1100 بعد کاپلان و بعد بارونز است؛ آیا واقعاً این عملی است که حدود 4000 تا لغت به خاطر سپرده شود؟ آنهم نه لغت عادی...
4- با توجه به روند جدید امتحان؛ منابع قبلی قابل استفاده است؟
5- تاثیر نام دانشگاه بروی پذیرش و ویزا؟
6- سنخیت IELTS با GRE؟ این درسته که من به اختلاف یک ماه برای هردو امتحان آماده شم؟ اصلاً شدنی هست؟ من درنظرم این بود که چون در GRE دامنه لغاتم بالا میره و آیتلسم چون مهارتی هست بیشتر بتونم تو هردو امتحان موفق شم. موازات خوندن این دو امتحان درسته؟
7- قصد دارم یک PBT هم بدم. نظر شما چیه؟
8- من یه کتابی دارم الان؛ روش نوشته Baron's The leader in Test Preparation این همون بارونز 3500 هست؟
9-کتابی دارم با عنوان GRE GENERAL WORDS نوشته منصور فهیم و بهزاد نزاکت گو. ترجمه لغات رو به فارسی داره. خوبه؟
10-تاثیر بخش AW چقدر هست و نمره این بخش واسه کجاها مهمه؟ واسش وقت بزارم؟
11-من چون سال دیگه می خوام اپلای کنم الان دارم امتحان می دم که ددلاین دانشگاه های رنک پایین رو از دست ندم و اون روزا استرس کمتری داشته باشم؛ اما ارسال کارنامه به 4 تا دانشگاه رو بصورت رایگان از دست می دم(4 تا 23 دلار) نظر شما چیه؟ امسال شرکت کنم؟
12-لینک نرم افزار لایتنر رو پیدا نکردم. ممنون می شم کمکم کنید.
باتشکر فراوان
امید
خسته نباشی؛ من امسال می خوام بهمن GRE شرکت کنم؛ و همون روزا یه ماه پس و پیش IELTS. سطح زبانم FCE است و کلاس های IELTS آریانپور رو هم رفتم.
(من سوالاتم رو خلاصه می پرسم ببخشید در حد لینک هم جواب بدید کافیه)
1- تاثیر نمره GRE بروی پروسه پذیرش و فاند آمریکا؟
2- کتاب بیگ بوک فقط از شریف اون هم کپی قابل خریداری است؟
3- اینکه عموماً شنیدم می گن مراحل کتاب های وربال اول 504 بعد 1100 بعد کاپلان و بعد بارونز است؛ آیا واقعاً این عملی است که حدود 4000 تا لغت به خاطر سپرده شود؟ آنهم نه لغت عادی...
4- با توجه به روند جدید امتحان؛ منابع قبلی قابل استفاده است؟
5- تاثیر نام دانشگاه بروی پذیرش و ویزا؟
6- سنخیت IELTS با GRE؟ این درسته که من به اختلاف یک ماه برای هردو امتحان آماده شم؟ اصلاً شدنی هست؟ من درنظرم این بود که چون در GRE دامنه لغاتم بالا میره و آیتلسم چون مهارتی هست بیشتر بتونم تو هردو امتحان موفق شم. موازات خوندن این دو امتحان درسته؟
7- قصد دارم یک PBT هم بدم. نظر شما چیه؟
8- من یه کتابی دارم الان؛ روش نوشته Baron's The leader in Test Preparation این همون بارونز 3500 هست؟
9-کتابی دارم با عنوان GRE GENERAL WORDS نوشته منصور فهیم و بهزاد نزاکت گو. ترجمه لغات رو به فارسی داره. خوبه؟
10-تاثیر بخش AW چقدر هست و نمره این بخش واسه کجاها مهمه؟ واسش وقت بزارم؟
11-من چون سال دیگه می خوام اپلای کنم الان دارم امتحان می دم که ددلاین دانشگاه های رنک پایین رو از دست ندم و اون روزا استرس کمتری داشته باشم؛ اما ارسال کارنامه به 4 تا دانشگاه رو بصورت رایگان از دست می دم(4 تا 23 دلار) نظر شما چیه؟ امسال شرکت کنم؟
12-لینک نرم افزار لایتنر رو پیدا نکردم. ممنون می شم کمکم کنید.
باتشکر فراوان
امید
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"