08-02-2014, 06:42 PM
والا من خودمم شک کردم
تا اینکه گفت بسته زیر 250 گرمی 130 و خورده ای
از تهران زنگ زدم و نوشتم دفتر مرکزی(وزرا)
در ضمن فکر نکنم حول و حوش 70 تومان باشه...کمترین قیمتی که به جز پست ایران شنیدم دور و بر 86 تومان هست
پست های شریف و دانشگاه تهران هم خوب باید دانشجو و کارت دانشجویی بدید(مراکز خود پست ها هم تخفیفاتی دارند) ولی خوب در هر دو حالت باید کارت رو نشون بدید لااقل تجربه ی من این بوده.دانشگاه تهرانم هم تا اونجایی که من دیدم ریز نمره از خودش نفرستی بقیه مدارکو قبول نمی کنه بفرسته
تا اینکه گفت بسته زیر 250 گرمی 130 و خورده ای
از تهران زنگ زدم و نوشتم دفتر مرکزی(وزرا)
در ضمن فکر نکنم حول و حوش 70 تومان باشه...کمترین قیمتی که به جز پست ایران شنیدم دور و بر 86 تومان هست
پست های شریف و دانشگاه تهران هم خوب باید دانشجو و کارت دانشجویی بدید(مراکز خود پست ها هم تخفیفاتی دارند) ولی خوب در هر دو حالت باید کارت رو نشون بدید لااقل تجربه ی من این بوده.دانشگاه تهرانم هم تا اونجایی که من دیدم ریز نمره از خودش نفرستی بقیه مدارکو قبول نمی کنه بفرسته
(08-02-2014, 06:20 PM)'Charming' نوشته:سلام
دوست عزیز مطمینی 178 تومن هستش؟ فک کنم 78 تومن گفته باشنا!
چون که من که چند ماه پیش با اون وضع بد دلار و ... 70 تومن بود فرستادم. از کدوم شهر احیانا پرسیدید و ایا مرکز dhl بود؟
این رو بگم که همانطور که بالا دوستان اشاره کردن واسه دانشجو هایی که تهران هستن بهتره برن باجه ی دانشگاه شریف و یا دانشگاههای دیگه هم گفتن که ارزونتر در میاد.