08-02-2014, 11:08 PM
(08-02-2014, 05:26 PM)'M1KE' نوشته: در مورد انحراف در دید در بند 30 از ماده 41 اشاره شده که:
بند 30ـ استرابيسم آمبليوپيك يك چشم و استرابيسم متناوب معاف دائم.
ولی قاعدتا اگر این انجراف خیلی محدود باشه شاید شامل حال شما نشه. نمرات چشم شما هم به نظر می رسه کافی نباشه چون یا باید یکی از چشم ها نمره اش بیشتر از 6 یا 7 (بسته به نوع ضعیفی، دوربینی، نزدیک بینی، آستیگمات) یا هم که مجموع بیشتر از حدود 10 باشه. می تونید برای اطمینان به صورت آزاد به یکی از بیمارستان های مورد تایید نظام وظیفه برین ببینید استرابیسم یا انجراف چشم تون در چه حد هست و شامل معافی میشه یا خیر.
در ماده 30 بند 2 قسمت ب اشاره شده که:
ب) هيپرتيروئيدي و هيپوتيروئيدي معاف دائم.
هیپرتیروئیدی همون کم کاری تیروئید هست و در نتیجه اگر به این بیماری مبتلا باشید قاعدتا شانس معافی رو دارید. من کلا مخالف استفاده از روش های معکوس هستم که برخی از دوستان انجام می دهند تا بیماری اونها بدتر شده و شانس معافی شون بیشتر بشه چون به هر حال این کار ممکنه در مواردی خطرناک و برگشت ناپذیر باشه به همین دلیل بهتر هست این موارد رو با یک متخصص در میون بگذارید که تا چه خد عملی هست. اگر این کم کاری تیروئید باعث بیماری جانبی دیگری در شما شده باشه مثلا روی وزن تون تاثیر گذاشته باشه ممکنه بندهای دیگه معافی هم شامل حال شما بشه.
پس شما میفرمائید دوباره روزانه قرصمو مصرف کنم و بعد اقدام کنم؟ ممنون میشم اگر جواب بدید
سوال حقیر به این خاطر بود چون با مصرف دارو بیماری به حالت نرمال بر میگرده چطور پزشک نظام قادر به تشخیص بیماری توسط آزمایش TSH خواهد شد.. دگر بار سپاسگزارم...
سوال حقیر به این خاطر بود چون با مصرف دارو بیماری به حالت نرمال بر میگرده چطور پزشک نظام قادر به تشخیص بیماری توسط آزمایش TSH خواهد شد.. دگر بار سپاسگزارم...