معدل هاتون که خیلی خوبه و نمره زبان تون هم برای همه دانشگاه های کانادا کافی هست. با این شرایط شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های ممتاز کانادا مثل بریتیش کلمبیا، مک گیل و تورنتو رو هم دارین. چک کنید ببینید رشته شما رو دارند یا خیر که بعید می دونم نداشته باشند. با این حال می بایست برای اینکه شانس تون بیشتر باشه به هر حال یک نیم نگاهی به دانشگاه های با رتبه متوسط تر هم نگاه کنید. شانس تون به مواردی مثل موضوع پژوهشی و پیدا کردن استاد مرتبطی که در اون زمینه کار کنه بستگی داره.
فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشید. در صورتی که مدرک شما مورد تایید وزارت علوم و ترجمه اون به تایید امور خارجه برسه بعید می دونم مشکل خاصی باشه. بقیه شرایط تون مثل زبان و مقاله رو بهبود بدین که شانس تون به صورت عمومی بیشتر بشه. با این اطلاعاتی که دادین چیز بیشتری نمیشه گفت ولی اگر بتونید سطح زبان تون رو به آیلتس 7 برسونید خوبه و به هر حال داشتن مهارت زبانی و مقاله به طور عموم برای بقیه کشورها هم خوبه.
(08-02-2014, 11:25 AM)'rezanobakht' نوشته: سلام
من
رشته : مهندسی شیمی
دانشگاه : علم و صنعت ایران
معدل کارشناسی: 16/47
معدل ارشد:17/91 شاگرد اول
مقاله: 2 تا ISI
نمره زبان: آیلتس 7
مقطع: دکتری
شانس قبولیم برای کدام دانشگاه های کانادا و با چه فاندی می باشد؟ با تشکر
فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشید. در صورتی که مدرک شما مورد تایید وزارت علوم و ترجمه اون به تایید امور خارجه برسه بعید می دونم مشکل خاصی باشه. بقیه شرایط تون مثل زبان و مقاله رو بهبود بدین که شانس تون به صورت عمومی بیشتر بشه. با این اطلاعاتی که دادین چیز بیشتری نمیشه گفت ولی اگر بتونید سطح زبان تون رو به آیلتس 7 برسونید خوبه و به هر حال داشتن مهارت زبانی و مقاله به طور عموم برای بقیه کشورها هم خوبه.
(09-02-2014, 06:41 PM)'ویولت' نوشته: سلام، من کارشناسی و کارشناسی ارشد رو تو غیر انتفاعی خوندم من هم می تونم پذیرش بگیرم، یشه لطفا راهنماییم کنید؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -