10-02-2014, 01:35 PM
سلام . آقا بابک اگه میشه لطف کنید و از تجربتون درباره ی پذیرش درآمریکا بگید که چرا خیلی از دوستان بزرگوار در همین سایت میگن که واسه ارشد سخت میشه فاند گرفت (البته صحبت من فقط درباره ی آمریکاست)با اینکه من وقتی نتایج پذیرش اپلای برای مستر در آمریکا رو تو سایتای دیگه چک کردم علاوه بر اینکه پذیرش برای مستر تو آمریکا به خیلی از بچه ها داده بودند ، خیلی ها هم فاند گرفته بودند که به نظر من رزومه ی فوق العاده ای هم نداشتند برای مثال خیلی هاشون حتی مقاله هم نداشتند و حتی در دانشگاه های نه چندان مطرح در کشور و با معدل متوسط (14 تا 16) و با نمره زبان نسبتا خوب بودند .حتی میشه گفت شاید تعداد کمتر پذیرش گرفتن از آمریکا برای مستر دلیلش میتونه تعداد کمتر اپلای دانشجویان کارشناسی باشه نسبت به بچه های ارشد که برای دکترا اقدام میکنن چون واضحه تعداد افرادی که از ارشدبه فکر اپلای کردن می افتند واسه دکترا خیلی بیشتر از بچه های کارشناسی هست که برای مستر اقدام میکنند با این وجود نظر شما درباره ی این موضوع چیست ؟
ویه سوال دیگه اینکه یه دانشجوی کارشناسی بدون مقاله دنبال یه استاد بگرده که بخواد فاند بگیره ازش به عنوان RA کار بیهوده ایه یا میشه با فاکتور های دیگه استاد مجاب کرد که RA به دانشجو بده؟
سپاس فراوان
ویه سوال دیگه اینکه یه دانشجوی کارشناسی بدون مقاله دنبال یه استاد بگرده که بخواد فاند بگیره ازش به عنوان RA کار بیهوده ایه یا میشه با فاکتور های دیگه استاد مجاب کرد که RA به دانشجو بده؟
سپاس فراوان