10-02-2014, 08:32 PM
ددلاین دانشگاه های آمریکا معمولا از 1 دسامبر شروع میشه تا 15 فوریه و دانشگاه های مطرح کانادا هم معمولا در دسامبر و ژانویه هست. من به شما پیشنهاد میکنم که هر چه زودتر امتحان بدید تا مدارکتون در صورت امکان واسه اواسط نوامبر آماده باشه و همون موقع اپلای کنید حتی اگه ددلاین دانشگاه مدنظر شما اواخر فوریه باشه. از این جهت میگم که در اغلب دانشگاه ها به محض اینکه مدارک شما به دپارتمان مربوطه میرسه بررسی مدارک شروع میکنن و صبر نمی کنن که ددلاین تموم شه. شما اگه دیده باشید بعضی از دانشگاه ها قبل از ددلاین نتیجه پذیرش اعلام میکنن. پس هر چه زودتر اپلای کنید تا شانستون واسه دریافت کمک هزینه افزایش بدید.
این که همزمان واسه هر دو امتحان بخونید بستگی به خودتون داره بعضی ها میتونن چند کار را با هم انجام بدن ولی بعضی ها نمیتونن. سه هفته ای واسه هر دو امتحان بخونید ببینیند نتیجش رضایت بخش هست یا خیر.
واسه موسسه پیشنهادی هم فکر کنم بهتر باشه به تاپیک مربوطه مراجعه کنید.
این که همزمان واسه هر دو امتحان بخونید بستگی به خودتون داره بعضی ها میتونن چند کار را با هم انجام بدن ولی بعضی ها نمیتونن. سه هفته ای واسه هر دو امتحان بخونید ببینیند نتیجش رضایت بخش هست یا خیر.
واسه موسسه پیشنهادی هم فکر کنم بهتر باشه به تاپیک مربوطه مراجعه کنید.
(10-02-2014, 08:11 PM)'فرزانه محمودی' نوشته: سلام دوستان
من میخوام برای سال 2014 اپلای کنم و در حال حاظر نمیتونم زیاد رو زبان تمرکز کنم ولی از اواسط اردیبهشت میتونم به طور کامل وقت بذارم براش، زبانم در حد متوسط رو به بالا هست. برای اواخر شهریور امتحان بدم بهتره یا اواخر مهر و اینکه آیا این مدت اصلا زمان مناسبی هست؟! ؟آیا میشه همزمان برای جی مت هم بخونم و چه زمانی برای اون مناسب هست؟
اگه موسسه ی خوبی هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.