من نمی تونم کشور خاصی رو به شما معرفی کنم. شرایط شما تقریبا برای همه این کشورهایی که گفتین کم و بیش یکسان هست. طبیعی هست که گرفتن فاند و پذیرش کمی سخت تر از پذیرش بدون فاند باشه ولی این رو هم در نظر داشته باشین که در صورتی که وضع مالی تون واقعا خوب نباشه (سالی حدود 30 هزار دلار) به سختی میشه با کار پاره وقت، هزینه های تحصیل و زندگی رو همزمان تامین کرد. داشتن مجوز کار هم لزوما به معنی پیدا کردن کار از همون ابتدای کار نیست و میشه اون رو به عنوان راه حلی برای پوشش برخی از هزینه ها یا داشتن یک زندگی کمی بهتر در نظر گرفت. به همین دلیل من اگر جای شما باشم بین این کشورها (کانادا، آمریکا و استرالیا) سراغ پذیرش هایی خواهم رفت که برای اونها فاند هم داشته باشم مگر اینکه به غیر از شرایط تحصیلی به یکی از این کشورها علاقه خاصی داشته باشم یا عوامل دیگری هم در این انتخاب تاثیر داشته باشه. برای نمونه شرایط گرفتن اقامت پس از تحصیل برای دانشجویان دکترای کانادا کاملا تعریف شده هست و آسون تر از آمریکاست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -