13-02-2014, 10:41 AM
(12-02-2014, 04:07 AM)'elec59' نوشته: ممنون از پاسختون آقا بابک
فقط اینکه واسه اپلای برای آمریکا اینکه کارشناسی رو 4 ساله تموم کنی یا 5 ساله تاثیری تو گرفتن پذیرش داره یعنی شانس پذیرشو کم میکنه ؟ اگه بین فارغ التحصیلی و اپلای نزدیک به یه سال فاصله بیفته چی؟
یه سوال دیگه هم اینکه اگه شنیده باشید سایتایی مثل coursera و edx از دانشگاه های زیادی درس هایی به صورت آکادمیک ارائه می کنند و بعضا با همون سر فصلی که حتی دانشگاه مربوطه در داخل خود دانشگاه اون درس و ارائه میده می خواستم ببینم آیا قرار دادن یه Statement of Accomplishment از این سایتا تو رزومه تاثیری داره و پوئن مثبتی تلقی میشه یا نه.برای مثال دانشگاهی مثل georgia tech که از نظر سطح علمی تو آمریکا شناخته شده ست اگه یه Statement of Accomplishment به کسی بده برای بقیه دانشگاه های آمریکا معتبر نیست با وجود شناخت از سطح علمی این دانشگاه و درسی که جز دروس اصلی این دانشگاه در یک رشته ی خاصه؟
سپاس فراوان
من هم با نظر M1KE گرامی موافقم که ۵ ساله شدن تحصیل تاثیر منفی خاصی نداره، مگر این که شما درسهایی رو افتاده باشید. اگر درسهایی رو افتاده باشید، طبیعتا تاثیر منفی خواهد داشت، اما اگر صرفا به خاطر این که در هر ترم کمتر واحد گرفتهاید تحصیلتون طولانی شده باشه، تاثیر منفی خاصی نداره و معدل شما خیلی مهمتر خواهد بود. فاصله بین فارغالتحصیلی و اپلای کردن هم اگر کوتاه و در حد یک سال باشه، اهمیت چندانی نداره، اما اگر طولانیتر باشه، بهتره که در اون مدت کار مرتبط یا کار تحقیقاتی کرده باشید یا دلایل قانعکنندهای براش داشته باشید.
در مورد مدارک وبسایتهای آنلاین و تاثیرش در پذیرش نمیتونم با قاطعیت اظهارنظر کنم، چون راستش رو بخواهید من اطلاعات موثقی در این مورد ندارم، اما اگر بخواهم حدس بزنم، میگم که تاثیر مثبت خواهد داشت، اما احتمالا تاثیرش زیاد نیست.
در مورد مدارک وبسایتهای آنلاین و تاثیرش در پذیرش نمیتونم با قاطعیت اظهارنظر کنم، چون راستش رو بخواهید من اطلاعات موثقی در این مورد ندارم، اما اگر بخواهم حدس بزنم، میگم که تاثیر مثبت خواهد داشت، اما احتمالا تاثیرش زیاد نیست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.