(13-02-2014, 05:44 PM)'mordad' نوشته: سلام به دوستان عزیز،من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد واحد مشهد هستم،میخواستم بدونم اونایی که در این زمینه اطلاعاتی از شرایط پذیرش در آمریکا با شرایط من دارن امیدی برای پذیرش در مقطع فوق و دکترا و اومدن به آمریکا هست،البته من میخوام کلا اونجا موندگار شم واسه همین بد از تحصیل میذارن اونجا کار کنم بمونم ،یه ۲ سالی هم در بلاروس درس خواندم و به خاطره تحریمها مجبور شدم برگردم زبان روسی هم بلدم آیا دونستن زبان اضافی شانس گرفتن ویزا رو بیشتر میکنه.
و همینطور بازار کار رشتهٔ مکانیک توی آمریکا چ جوریه.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
درود
به فروم خوش امدید
دوست عزیز به اطلاعات بیشتری احتیاح هست تا بشه در مورد شانس شما نظر داد. بد نیست جزوه ی پذیرش رو مطالعه کنید که اطلاعات بیشتری از مراحل مورد نظرتون بدست بیارید.
کلا مهمترین فاکتورها معدل و نمرات زبان (تافل/آیلتس و GRE) هستند. بعد از اون در مقالات و سابقه پژوهشی هست. (نام دانشگاه هم میتونه موثر باشه که متاسفانه برای شما همچین موردی صدق نمیکنه)
متاسفانه دونستن زبان روسی در پذیرش و گرفتن ویزا تاثیر چندانی نداره.
در مورد کار بعد از تحصیل هم میتونید این تاپیک رو بررسی کنید. در مورد اقامت هم این تاپیک وجود داره.
موفق باشید
به فروم خوش امدید
دوست عزیز به اطلاعات بیشتری احتیاح هست تا بشه در مورد شانس شما نظر داد. بد نیست جزوه ی پذیرش رو مطالعه کنید که اطلاعات بیشتری از مراحل مورد نظرتون بدست بیارید.
کلا مهمترین فاکتورها معدل و نمرات زبان (تافل/آیلتس و GRE) هستند. بعد از اون در مقالات و سابقه پژوهشی هست. (نام دانشگاه هم میتونه موثر باشه که متاسفانه برای شما همچین موردی صدق نمیکنه)
متاسفانه دونستن زبان روسی در پذیرش و گرفتن ویزا تاثیر چندانی نداره.
در مورد کار بعد از تحصیل هم میتونید این تاپیک رو بررسی کنید. در مورد اقامت هم این تاپیک وجود داره.
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge