(14-02-2014, 10:26 AM)'sepinaz' نوشته: من دانشجوی ارشد نقشه برداری دانشگاه تهران هستم و لیسانسم رو هم همین جا بودم.
معدل لیسانسم 17.56 هست ولی معدل فوقم ترم اول که 12 واحد داشتم 17 شد و با توجه به اینکه تعداد واحدها کم هست فکر نمی کنم بتونم جبران کنم و اون رو به بالای 18 برسونم
من قصد ندارم بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی اپلای کنم و باید حداقل یکی دو سال کار کنم
سطح زبانم خم خوب هست و در امتحان تعیین سطح موسسه آموزش های آزاد دانشگاه تهران سطح toefl2 پذیرفته شدم ولی با توجه به فرصتی که دارم فعلن summit1 ثبت نام کردم و فکر می کنم تا 2 سال دیگه بتونم خودم رو به نمره ی خوبی تو تافل و GRE برسونم
کم بودن معدل دوره ی ارشد میتونه تاپیر منفی خیلی زیادی رو اپلای داشته باشه؟
چی کار کنم که تاثیرش رو کم کنم؟
سلام
اگر به 18 ميرسه كم نيست. البته اگر باز هم در فكريد كه رزومه قوي كنيد من اطلاع ندارم كه در رشته ي شما سوابق كاري مرتبط لازمه يا مقاله بهتر جواب ميده اما اون 2 سالي كه قراره كار كنيد طوري باشه كه به رزومه هم كمك بشه خيلي خوبه. زبانتونم با توجه به ساميت معلومه كه پايه ي قوي داره. بعد از اتمامش به نظر من طولاني مدت رو GRE وقت بزاريد و 8-9 ماه مونده به اتمام زمانتون تافل رو در دستور كار بياريد. تافل تست مهارته و طولاني مدت نميشه مهارت رو شارپ نگه داشت اما GRE نمره ي خوب به برنامه ي طولاني نياز داره. به هر حال بعد از معدل اين دو فاكتور مهمي در پذيرش محسوب ميشن.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
اگر به 18 ميرسه كم نيست. البته اگر باز هم در فكريد كه رزومه قوي كنيد من اطلاع ندارم كه در رشته ي شما سوابق كاري مرتبط لازمه يا مقاله بهتر جواب ميده اما اون 2 سالي كه قراره كار كنيد طوري باشه كه به رزومه هم كمك بشه خيلي خوبه. زبانتونم با توجه به ساميت معلومه كه پايه ي قوي داره. بعد از اتمامش به نظر من طولاني مدت رو GRE وقت بزاريد و 8-9 ماه مونده به اتمام زمانتون تافل رو در دستور كار بياريد. تافل تست مهارته و طولاني مدت نميشه مهارت رو شارپ نگه داشت اما GRE نمره ي خوب به برنامه ي طولاني نياز داره. به هر حال بعد از معدل اين دو فاكتور مهمي در پذيرش محسوب ميشن.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull