14-02-2014, 04:51 PM
(14-02-2014, 12:28 PM)'pabdani' نوشته:1-مقطع تحصیلی: ارشد دانشگاه تهران، معدل 17/10(رتبه 17 کنکور)--- لیسانس دانشگاه شهرکرد، معدل 16/002-رشته: مهندسی مکانیک3-تافل 102GRE-4 ندارم v:137 , q16105-مقاله: 26- 1 سال سابقه کار8-امریکا9- برام گرفتن فاند خیلی مهمه .آیا من شرایط پذیرش با فاند رو دارم؟ممنون می شم به من جواب بدید
سلام همرشته ای
ممنون از رعایت الگو
اولا این رو بگم تنها نکته منفی رزومه شما همون GRE هستش که مشکل ایجاد میکنه واسه گرفتن فاند. واللا من جای شما باشم یکبار دیگه امتحان میدم تا حداقل ریاضی رو کاملتر بگیرم.
نمیدونم مقاله هاتون ISI هست یا نه؟
معدلتون به نسبت خوبه و مشکل انچنانی ندارین.
شما باید اپلای کنید از رنکهای مختلف تا ببینید چی میشه وگرنه اگه فاند میخواین به خصوص دانشگاههای متوسط و متوسط به بالا باید لااقل جی ار ای بالاتری داشته باشید.رقابت سنگینه.
بازم میگم اینا همش نظر هستش و تصمیم با خود شماست چند دانشگاه اپلای کنید دستتون میاد چی به چیه.
بااحترام

ممنون از رعایت الگو
اولا این رو بگم تنها نکته منفی رزومه شما همون GRE هستش که مشکل ایجاد میکنه واسه گرفتن فاند. واللا من جای شما باشم یکبار دیگه امتحان میدم تا حداقل ریاضی رو کاملتر بگیرم.
نمیدونم مقاله هاتون ISI هست یا نه؟
معدلتون به نسبت خوبه و مشکل انچنانی ندارین.
شما باید اپلای کنید از رنکهای مختلف تا ببینید چی میشه وگرنه اگه فاند میخواین به خصوص دانشگاههای متوسط و متوسط به بالا باید لااقل جی ار ای بالاتری داشته باشید.رقابت سنگینه.
بازم میگم اینا همش نظر هستش و تصمیم با خود شماست چند دانشگاه اپلای کنید دستتون میاد چی به چیه.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.