14-02-2014, 10:12 PM
(14-02-2014, 02:07 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:سلام
اگر به 18 ميرسه كم نيست. البته اگر باز هم در فكريد كه رزومه قوي كنيد من اطلاع ندارم كه در رشته ي شما سوابق كاري مرتبط لازمه يا مقاله بهتر جواب ميده اما اون 2 سالي كه قراره كار كنيد طوري باشه كه به رزومه هم كمك بشه خيلي خوبه. زبانتونم با توجه به ساميت معلومه كه پايه ي قوي داره. بعد از اتمامش به نظر من طولاني مدت رو GRE وقت بزاريد و 8-9 ماه مونده به اتمام زمانتون تافل رو در دستور كار بياريد. تافل تست مهارته و طولاني مدت نميشه مهارت رو شارپ نگه داشت اما GRE نمره ي خوب به برنامه ي طولاني نياز داره. به هر حال بعد از معدل اين دو فاكتور مهمي در پذيرش محسوب ميشن.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
بله البته منظورم از کار کردن به خاطر مسائل مالی بود و نه رزومه
از طرفی کار تحقیقی آنچنانی هم نمی تونم انجام بدم تو این دو سال
چون 1 سالش به خاطر عدم کاریابی عملا باید جوری کار کنم که بیمه رد نشه
و در واقع یه جور همه جور کار کردن واسه جمع کردن پول هست؟
چون صد در صد مقاله بهتره
معدل رو هم سعی می کنم ولی خوب مگه اینکه 20 واحد باقیمونده رو همه 19 به بالا بگیرم
منظورتون از طولانی مدت بره GRE چه مدت هست؟
و آیا به نظرتون صلاح هست بلافاصله بعد از اتمام summit تو دوره ره های gre شرکت کنم و نزدیک آزمون خودم شدید بخونم؟
آحه تو زبان یک کم تمبلم و باید زور کلاس بالا سرم باشه و یا هیچ کاری جز خوندن زبان نداشته باشم تا بشینم زبان بخونم
این مقداری هم که باقیمونده به خاطر کلاس های مکالمه دوره دبیرستان و یکم زبانیه که بره کنکور ارشد خوندم
از طرفی کار تحقیقی آنچنانی هم نمی تونم انجام بدم تو این دو سال
چون 1 سالش به خاطر عدم کاریابی عملا باید جوری کار کنم که بیمه رد نشه
و در واقع یه جور همه جور کار کردن واسه جمع کردن پول هست؟
چون صد در صد مقاله بهتره
معدل رو هم سعی می کنم ولی خوب مگه اینکه 20 واحد باقیمونده رو همه 19 به بالا بگیرم
منظورتون از طولانی مدت بره GRE چه مدت هست؟
و آیا به نظرتون صلاح هست بلافاصله بعد از اتمام summit تو دوره ره های gre شرکت کنم و نزدیک آزمون خودم شدید بخونم؟
آحه تو زبان یک کم تمبلم و باید زور کلاس بالا سرم باشه و یا هیچ کاری جز خوندن زبان نداشته باشم تا بشینم زبان بخونم
این مقداری هم که باقیمونده به خاطر کلاس های مکالمه دوره دبیرستان و یکم زبانیه که بره کنکور ارشد خوندم