15-02-2014, 08:57 PM
(15-02-2014, 08:52 PM)'reza021' نوشته: سلام
من معدل لیسانسم حدود 14 هست [img]images/smilies/sad.gif[/img] (مهندسی عمران خوندم )
تصمیم دارم تو همین ایران فوق لیسانسم رو بگیرم . با توجه به اینکه معدل لیسانسم کمه اگه بتونم معدل فوق لیسانس رو بالا بگیرم و با توجه به 3 سال فرصت بتونم نمره زبان رو هم بالا بگیرم میشه امیدوار بود از یه دانشگاه معمولی برای دکترا پذیرش بگیرم ؟
در ضمن چندتا فامیل هم کانادا دارم که یکیشون استاد دانشگاه هست و فک کنم بتونم یه استادی برای فاند پیدا کنم
بعد میشه از همین راه اقامت گرفت ؟
دوست عزیز چرا نشه؟
درسته معدل لیسانس هم مهمه واسه دکترا ولی یه توصیه اکید دارم که تو یه دانشگاه خوب فوق رو بخونین و 100 درصد دنبال مقاله دادن باشید که بتونین مخ اساتید رو بزنین...
کانادا معدل محور و استاد محوره و این رو بارها همه و من خودم متوجه شدم.
شما میتونی با دادن مقالات مرتبط در زمینه ای که میخونید فاند هم بگیرید.
بله اقامت هم میتونید بگیرید.
برای پاسخ این سوال به اینجا مراجعه کن.
به خصوص از دوست خوبمون MIKE هم میتونی کمک بگیری.
بااحترام
درسته معدل لیسانس هم مهمه واسه دکترا ولی یه توصیه اکید دارم که تو یه دانشگاه خوب فوق رو بخونین و 100 درصد دنبال مقاله دادن باشید که بتونین مخ اساتید رو بزنین...
کانادا معدل محور و استاد محوره و این رو بارها همه و من خودم متوجه شدم.
شما میتونی با دادن مقالات مرتبط در زمینه ای که میخونید فاند هم بگیرید.
بله اقامت هم میتونید بگیرید.
برای پاسخ این سوال به اینجا مراجعه کن.
به خصوص از دوست خوبمون MIKE هم میتونی کمک بگیری.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.