(16-02-2014, 05:23 AM)'Dexter' نوشته: سلام خسته نباشید
من لیسانس مهندسی صنایع ( تکنولوژِی صنعتی ) دارم از دانشگاه قزوین ، معدل 14 هست ، زبانم خوبه ، دارم آیلتس میخونم میتونم 7 به بالا بشم ، ولی ضاهرا باید مدرک GMAT هم بگیرم ولی در هرصورت مشکل زبان ندارم ، من خالم تو آتلانتا زندگی میکنه و شرایط مالی خیلی خوبی داره ، قصد دارم برای رشته MBA از دانشگاه Emory که واقع در آتلانتا هست پذیرش بگیرم البته از این دانشگاه و رنک آن اطلاع ندارم ، البته تا اونحایی که من متوجه شدم دو نوع مستر وجود داره دوره یک ساله و دوساله که برای یک ساله ها فاند تعلق نمیگیره ، میخواستم بدونم شانس پذیرش چقدره ؟ با فاند یا بدون فاند همینطور دوره یک ساله یا دوساله فرقی نداره _ ( به دلیل اینکه در صورت پذیرش بدون فاند فقط خرج دانشگاه دارم ، خرج و مخارج برای زندگی و خانه و ... دیگه ندارم و در صورت پذیرش ، شانس ویزا با توجه به شرایط من چقدر هست ؟
اگر از این دانشگاه Emory و رنک و سطح علمی و شرایط پذیرش اون اطلاعی دارین ممنون میشم در اختیار من قرار بدید
با تشکر
درود
به فروم خوش امدید
دانشگاه اِموری یک دانشگاه خصوصی (و پولدار!) که رنک بسیار خوبی داره (رنک ۱۸) و دانشگاه خوبی از لحاظ علمی هست. کمپ خوبی هم داره.
کلا برای دوره های مستر فاند کم هست. برای رشته های غیر فنی هم باز این مورد کم تر میشه.
با توجه به شرایط شما بعید میدونم برای فاند شانس زیادی داشته باشید. برای پذیرش هم کار سختی دارید با توجه به رنک دانشگاه.
به نظرم بهتره بقیه دانشگاههای ایالت جورجیا رو هم بررسی کنید
این یک لیستی هست که دانشگاههای ایالت جورجیا رو برای رشته مورد نظر شما اورده (نمیدونم چقدر دقیقه)
کلا برای ویزا هم نمیشه نظر خاصی داد چون هیچ روتینی نداره. ولی طبق تجربیات دوستانی که برای رشته های بیزنس و دوره مستر و دانشگاه شناخته شده امریکا اقدام میکنند مشکل زیادی ندارن. البته شاید اینکه خاله شما در آتلانتا زندگی میکنن نکته منفی برای سفارت باشه و احتمال بدن شما ممکنه قصد موندن در امریکا رو دارید.
موفق باشید
به فروم خوش امدید
دانشگاه اِموری یک دانشگاه خصوصی (و پولدار!) که رنک بسیار خوبی داره (رنک ۱۸) و دانشگاه خوبی از لحاظ علمی هست. کمپ خوبی هم داره.
کلا برای دوره های مستر فاند کم هست. برای رشته های غیر فنی هم باز این مورد کم تر میشه.
با توجه به شرایط شما بعید میدونم برای فاند شانس زیادی داشته باشید. برای پذیرش هم کار سختی دارید با توجه به رنک دانشگاه.
به نظرم بهتره بقیه دانشگاههای ایالت جورجیا رو هم بررسی کنید
این یک لیستی هست که دانشگاههای ایالت جورجیا رو برای رشته مورد نظر شما اورده (نمیدونم چقدر دقیقه)
کلا برای ویزا هم نمیشه نظر خاصی داد چون هیچ روتینی نداره. ولی طبق تجربیات دوستانی که برای رشته های بیزنس و دوره مستر و دانشگاه شناخته شده امریکا اقدام میکنند مشکل زیادی ندارن. البته شاید اینکه خاله شما در آتلانتا زندگی میکنن نکته منفی برای سفارت باشه و احتمال بدن شما ممکنه قصد موندن در امریکا رو دارید.
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge