(16-02-2014, 10:03 PM)'Dexter' نوشته:ممنون داداش ، پس تابو نکنیم اقوام ما اونجا زندگی می کنند ؟؟! ، پس با این تفاسیر اموری رو بی خیال شدم !
داداش این دانشگاه هایی که گذاشتی دستت واقعا درد نکنه ، تعدادشون زیاده نزدیک 20 تا هست ، شانسی هست از یکی از این دانشگاه ها پذیرش بگیرم و بعد برای ویزا اقدا م کنم ، البته کدوم یکی از این ها رو راحت تر پذیرش میده و میشه برای ویزا اقدام کرد ، تعدادشون زیاده آم سردرگم میشه یکم ! اگه بدون فاند پیذیرش بدن شهریه ها چقد هست حدودا ؟ فقط شهریه دانشگاه
فقط یک موردی که هست در بعضی از موارد مورد نیاز رشته ام بی ای رو زده مصاحبه ! قاعدتا برای دانشجو خارجی مصاحبه قبل از پذیرش و ویزا غیر ممکن هست ، جریان این چیه دقیقا ؟
آن طور که من متوجه شدم پذیرش رشتته MBA از همه رشته ها سخت تر مشکل تر ، و مواردی مثل سابقه کار و مصاحبه و از این جور چیز ها لازم داره ! اگه لطف کنی لیست دانشگاه هایی که رشته مهندسی صنایع رو داره مثل همین ام بی ای که گذاشتی ، تو ایالت جورجیا برای بذاری ممنون میشم داداش
من منظورم این نبود که نگید خالتون اونجا هست اتفاقا در فرمی که بعدا برای سفارت پر میکنید باید اعلام کنید اگه اقوامی در امریکا دارید.
راستش من لیست رو بعنوان یک مرجع آوردم. خودتون میتونین یکی یکی وبسایت دانشگاهها رو چک کنید همراه با رنکینگشون رو (اطلاعات رنکینگ جهانی)
دانشگاهها در قسمت پذیرش اطلاعاتی رو میارن برای حداقل شرایط مورد نیاز برای قبولی. قاعدتا هرچی نمرات مورد نیاز پایین تر باشهُ رنک دانشگاه هم پایین تر باشه شانس بیشتر هست.
شهریه ها هم بسیته به شرایط مختلف متغیر هست و شهریه جنرالی وجود نداره. برای اون هم سایت دانشگاه ها رو چک کنید.
من منظورتون رو متوجه نشدم که جه مدرکی کفتین برای قبل مصاحبه میخوان
قاعدتا شانس شما برای رشته خودتون بیشتر هست و بهتره همونطور که گفتید مهندسی صنایع رو در نظر داشته باشید. من برای اون لیست فقط یک گوگل ساده کردم. فکر کنم همون Industrial engineering in georgia یا همچین چیزی رو سرچ کنید دانشگاهها رو بیاره.
کلا پیدا کردن دانشگاهی که از اکثر لحاظ برای آدم مناسب باشه کار وقت گیریه.
موفق باشید
راستش من لیست رو بعنوان یک مرجع آوردم. خودتون میتونین یکی یکی وبسایت دانشگاهها رو چک کنید همراه با رنکینگشون رو (اطلاعات رنکینگ جهانی)
دانشگاهها در قسمت پذیرش اطلاعاتی رو میارن برای حداقل شرایط مورد نیاز برای قبولی. قاعدتا هرچی نمرات مورد نیاز پایین تر باشهُ رنک دانشگاه هم پایین تر باشه شانس بیشتر هست.
شهریه ها هم بسیته به شرایط مختلف متغیر هست و شهریه جنرالی وجود نداره. برای اون هم سایت دانشگاه ها رو چک کنید.
من منظورتون رو متوجه نشدم که جه مدرکی کفتین برای قبل مصاحبه میخوان
قاعدتا شانس شما برای رشته خودتون بیشتر هست و بهتره همونطور که گفتید مهندسی صنایع رو در نظر داشته باشید. من برای اون لیست فقط یک گوگل ساده کردم. فکر کنم همون Industrial engineering in georgia یا همچین چیزی رو سرچ کنید دانشگاهها رو بیاره.
کلا پیدا کردن دانشگاهی که از اکثر لحاظ برای آدم مناسب باشه کار وقت گیریه.
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge