18-02-2014, 01:22 PM
(18-02-2014, 01:31 AM)'javad90' نوشته: با عرض پوزش از تکراری بودن این سوال ولی با توجه به اینکه این نکته که شرایط به مرور زمان تغییر میکنه و طبق گفته amirhossein.gh که الان دیگه قدیم نیست و فرقی نمیکنه.
برای افرادی مثل من که دارن دنبال اطلاعات بیشتر میگردن، مواجهه با حجم انبوهی از نوشته ها که در زمان های خاصی گفته شده و شاید در حال حاضر کاربرد نداشته باشه، کمی سردرگم کنندس. یه پیشنهادی برای مدیران این انجمن دارم و اون هم حدف پست های نامفید و نامرتبط( مثلا همین پستم! و یک پاسخ کامل به سوال اصلی ) و تاریخ گذشته برای کاربردی تر کردن مطالب و نوشته های انجمن در جهت کمک به کاربران جدید برای یافتن سریع تر پاسخ هاشون. البته جا داره به خاطر تهیه جزوه انجمن تشکر کنم.
برای مثال در رابطه با همین انجمن سوال مشخصی پرسیده شده و بهتره که یه جواب قاطع و کامل ارائه بشه تا افرادی مثل من رو بیشتر سردرگم نکنه. در جواب همین سوال که در جاهای مختلف انجمن پرسیده شده، یه جایی یکی گفته قبول ندارن. یکی گفته به شرط قبول میکنن. یکی گفته باید دوباره کارشناسی رو بخونی، یکی میگه بستگی به دانشگاه داره، یکی میگه فرقی نمیکنه. در حقیقت این یه سوال سادس که یه جواب ساده داره و نباید با پاسخ های گوناگون ذهن بازدیدکنندگان رو مشغول کرد!
دوباره تاکید میکنم. حذف پست های غیرمفید و در برخی مواقع بستن تاپیک و جلوگیری از ادامه اون میتونه سود داشته باشه و در نهایت در وقت صرفه جویی کنه.
سلام.به سایت خوش اومدین و امیدوارم بتونیم با کمک هم هم استفاده کنیم و هم کمک کنیم.
اینکه می فرمایید جواب یک جمله و کلمه هست مثل کسی هست که بیرون گود نشسته می گه لنگش کن.در فرایند اپلای که بسیار زمانبر و طاقت فرساست باید صبور باشید و تمام تاپیکها و پستهای مربوطه رو بخونید و دانشگاه به دانشگاه سایتاشون رو زیر رو کنید و یادداشت بردارید (اونم بیشتر از یکبار ممکنه نیاز بشه). وگرنه مجبور میشید برید این موسسات کلاه برداری معلوم الحال.اینجا از من کم اطلاعات تا مدیرای پرسابقه اینجا که خیلی در انتخابشون دقت میشه زمان بسیاری رو گذاشتن برای جمع آوری اطلاعات و هنوزم برای پاسخگویی به ما دارن اطلاعات کسب می کنن و خودشون هم این مسیر رو رفتن خوشبختانه[img]images/smilies/shy.gif[/img]سوالات هرکسی برای خودش مهمه و نکاتی داره قطعا هر سوال که اونها رو مجزا می کنه، نزدن پستهای تکراری و حوصله به خرج دادن برای خوندن صفحات قبل مسئولیت پذیری ما رو می رسونه.الان پست شما باید در تاپیک http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...85?page=30 داده میشد ولی دقت نفرمودید[img]images/smilies/wink.gif[/img]
از مدیرای محترم می خوام که این دو پست اخیر رو به همین تاپیک منتقل کنند.
با تشکر
اینکه می فرمایید جواب یک جمله و کلمه هست مثل کسی هست که بیرون گود نشسته می گه لنگش کن.در فرایند اپلای که بسیار زمانبر و طاقت فرساست باید صبور باشید و تمام تاپیکها و پستهای مربوطه رو بخونید و دانشگاه به دانشگاه سایتاشون رو زیر رو کنید و یادداشت بردارید (اونم بیشتر از یکبار ممکنه نیاز بشه). وگرنه مجبور میشید برید این موسسات کلاه برداری معلوم الحال.اینجا از من کم اطلاعات تا مدیرای پرسابقه اینجا که خیلی در انتخابشون دقت میشه زمان بسیاری رو گذاشتن برای جمع آوری اطلاعات و هنوزم برای پاسخگویی به ما دارن اطلاعات کسب می کنن و خودشون هم این مسیر رو رفتن خوشبختانه[img]images/smilies/shy.gif[/img]سوالات هرکسی برای خودش مهمه و نکاتی داره قطعا هر سوال که اونها رو مجزا می کنه، نزدن پستهای تکراری و حوصله به خرج دادن برای خوندن صفحات قبل مسئولیت پذیری ما رو می رسونه.الان پست شما باید در تاپیک http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...85?page=30 داده میشد ولی دقت نفرمودید[img]images/smilies/wink.gif[/img]
از مدیرای محترم می خوام که این دو پست اخیر رو به همین تاپیک منتقل کنند.
با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم