(17-08-2011, 10:29 PM)mina_kh نوشته: سلام آقا پژمانسلام مینا جان.
من دارم واسه تافل و GRE میخونم ولی خیلی توی حفظ کردن لغات و صحبت کردن و نوشتن مشکل دارم و وقت زیادی هم ندارم، اگه ممکنه بگید بهترن راه واسه به ذهن سپردن لغات سخته چی هست؟
یه مشکله بزرگ که دارم اینه که نمیدونم چطور لغت جدیدو توی نوشتن به کار ببرم.
منتظر رهنماییتون هستم.
مینا
راستش بهترین راه برای یادگیری لغت جدید اینه که همراه با مثال و در داخل متن آموخته بشه. اینطوری ماندگاری بهتری داره. اگر بتونید بر اساس معنی اون لغت خودتون چند بار به کار ببرید و باهاش جمله بسازید قطعاً ملکه ذهنتون می شه. همچنین سعی کنید لغاتی که براتون سخت هست و فکر می کنید ممکنه معنی اونها رو فراموش کنید هر چند روز یک بار مجدداً مرور کنید. این کار باعث می شه لغت از حافظه کوتاه مدت شما به حافظه بلند مدت منتقل بشه و امکان فراموشی اون کمتر می شه. می تونید برای این کار این جور لغت ها رو یه جا یادداشت کنید یا کنارشون تیک بزنید تا بعداً چندین و چند بار مرورشون کنید.
برای به کار بردن لغت جدید در نوشته هم باید تا می تونید از اون لغت مثال بخونید. می تونید به دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی خوب مراجعه کنید. من خودم از Longman Dictionary for Contemporary English استفاده می کنم (نرم افزار) و خیلی راضی هستم. برای هر لغت تعداد زیادی مثال در جمله داره و لغاتی که با این لغت collocate می شند رو میاره.
موفق باشید.