18-02-2014, 09:30 PM
(14-02-2014, 10:21 PM)'Babak' نوشته: من اطلاعاتی که دارم رو مینویسم، ولی پاسخ همه پرسشهای شما رو نمیدونم.
۱. اگر شما همین طوری و بدون دریافت پول در باشگاهی تمرین کنید، نیازی به تغییر ویزا ندارید. تغییر ویزا زمانی لازمه که شما بخواهید به صورت حرفهای در باشگاه بازی کنید و از باشگاه حقوق بگیرید.
۲. اگر بخواهید به صورت حرفهای کار کنید، باید ویزای کار بگیرید، اما چیزی که مطمئن نیستم اینه که نمیدونم باشگاهها چقدر راحت این کار رو میکنند یا اصلا تغییر ویزا مورد قبول قرار میگیره یا خیر.
۳. اگر ویزای کار بگیرید و به صورت تمام وقت برای باشگاهی کار کنید، میتونید تحصیلاتتون رو به صورت پاره وقت ادامه بدید. طبیعیه که موافقت استاد و دانشگاه در این زمینه مورد نیاز خواهد بود.
فرض کنیم ویزا را تغییر دادید به ویزای کار. چون داخل دانشگاه کار نمی کنید باید خودتون tuition را بدید که اونم خیلی زیاده. شاید با درآمد کار جور در نیاد. من نمی دونم اگر کسی ویزای کار داشته باشه می تونه برای فلوشیپ هایی که به دانشجوی آمریکایی تعلق می گیره اپلای کنه وقتی هنوز گرین کارت نداره و اصلا این فلوشیپ یا وام ها را به part time student می دن یا نه.
من خودم هم اتفاق دلم می خواد یک راهی پیدا کنم زودتر وارد کار شم. چون من امسال شاید دوباره اینجا فوق بگیرم و بعد با مدرک آمریکایی می شه واسه کار اپلای کرد. ولی هرجی نگاه می کنم می بینم هیچ جوری کار و phd واسه دانشجوی international جور در نمیاد.
من خودم هم اتفاق دلم می خواد یک راهی پیدا کنم زودتر وارد کار شم. چون من امسال شاید دوباره اینجا فوق بگیرم و بعد با مدرک آمریکایی می شه واسه کار اپلای کرد. ولی هرجی نگاه می کنم می بینم هیچ جوری کار و phd واسه دانشجوی international جور در نمیاد.