(19-02-2014, 01:17 PM)'kosar13' نوشته: سلام.من هرچقد میگردم یه رتبه بندی برای دانشگاهای ایران توی رشته مهندسی شیمی نمیبینم.میشه بگید به چه ترتیبن وبجز دانشگاهای تهران چه دانشگاهای برای اقدام پذیرش در آمریکا و کانادا و روسیه شناخته شدن؟ممنوووون
دوست عزیز کلا آمار اینطوری توی هر سایتی هم باشه به خصوص سایت ایرانی و حتی خارجی زیاد قابل استناد نیست. تو این مورد خاص بهتره تو GOOGLE سرچ کنید و از طریق چندین سایت ببینید وضعیت رشته مهندسی شیمی دانشگاههای ایران چطوریاس؟
اینجا رو ببینید.در ضمن سری به سایت QS هم بزنین بد نیست.
کلا دانشگاههای ایران حالا به جز چند تاش زیاد به گوش دانشگاههای خارج از کشور نخورده( هر چند تو این سالهای اخیر به علت اینکه دانشجوها از دانشگاههای مختلف رفتن مثلا آمریکا کم کم شناختی نسبی پیدا کردن)
ولی نکته مهمی که من میتونم بهتون بگم اینه که مهمتر از دانشگاه رزومه درسی و حتی کاری شما هستش که تا چه حد میتونید خودتون رو نشون بدید. در تایید این صحبت همین رو بگم که دانشجوهایی داشتیم از دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی و پیام نور و سراسری و ... رفتن دانشگاههای خارج از کشور و جزو خوبها هم هستن اونجا.
بااحترام
اینجا رو ببینید.در ضمن سری به سایت QS هم بزنین بد نیست.
کلا دانشگاههای ایران حالا به جز چند تاش زیاد به گوش دانشگاههای خارج از کشور نخورده( هر چند تو این سالهای اخیر به علت اینکه دانشجوها از دانشگاههای مختلف رفتن مثلا آمریکا کم کم شناختی نسبی پیدا کردن)
ولی نکته مهمی که من میتونم بهتون بگم اینه که مهمتر از دانشگاه رزومه درسی و حتی کاری شما هستش که تا چه حد میتونید خودتون رو نشون بدید. در تایید این صحبت همین رو بگم که دانشجوهایی داشتیم از دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی و پیام نور و سراسری و ... رفتن دانشگاههای خارج از کشور و جزو خوبها هم هستن اونجا.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.