سلام.
دوستان پیرو پست قبلی خواستم خدمتتون عرض کنم که طبق جوابی که دانشگاهها به این موضوع دادند؛ اونها اصلا کاری به مدارک قابل قبول سفارت ندارن و تا تاریخی که خودشون اعلام میکنن مدرک زبانو میخوان، برای نمونه تورین تو جواب ایمیلم اینجوری گفت:
We only accepts the certificates listed in the link above and we will inform Italian Embassies about this. Other certificates will not be accepted by Politecnico di Torino, regardless the Italian Embassy/ Consulate rules.
لینکی هم که گفته اینه:
http://apply.polito.it/language_requirements.html
منتها یکی از دوستانی که الان دانشجوی اونجان تو جواب بنده گفتن که:
پ.ن: با تشکر از دوست خوبمون rezasanei دانشجوی مهندسی مکانیک در پلی تکنیک تورین.
دوستان پیرو پست قبلی خواستم خدمتتون عرض کنم که طبق جوابی که دانشگاهها به این موضوع دادند؛ اونها اصلا کاری به مدارک قابل قبول سفارت ندارن و تا تاریخی که خودشون اعلام میکنن مدرک زبانو میخوان، برای نمونه تورین تو جواب ایمیلم اینجوری گفت:
We only accepts the certificates listed in the link above and we will inform Italian Embassies about this. Other certificates will not be accepted by Politecnico di Torino, regardless the Italian Embassy/ Consulate rules.
لینکی هم که گفته اینه:
http://apply.polito.it/language_requirements.html
منتها یکی از دوستانی که الان دانشجوی اونجان تو جواب بنده گفتن که:
"امسال دوستانی بودن که با ارائه مدارک زبان موفق به کسب ویزا شدن و اومدن ایتالیا ولی در مورد دانشگاه پلی تکنیک تورین باید خدمت شما عرض کنم که فکر نمی کنم مدرک mche رو قبول کنه ولی در عوض امتحان آیلتس نیمه رایگان و یا رایگان(به هر حال ارزان تر از داخل ایران در میاد) برگزار میکنه و می بایست تا ددلاین مشخصی امتحان داده و مدرک زبان را به سگرتریای دانشگاه ارائه کنید. در نتیجه: بودن کسایی که داخل ایران مدرک زبان مثلا mche که خیلی ارزان تر هست رو به سفارت ارائه داده و اومدن اینجا و اینجا هم امتحان آیلتس دادن با هزینه کمتر و به دانشگاه ارائه دادن. ولی: ممکن است سیاست ها در هر سال عوض شود و قوانین تغییر کند"
همونطور که دوستمون گفتن هنوز مشخص نیست که آیا امسال هم سفارت تولیمو یا mche رو قبول میکنه یا خیر، اما در صورتی که بپذیره؛ این مدرک خواسته ی دانشگاه تورین رو مرتفع نمیکنه(همونطور که تو ایمیلشون گفتن) و باید مدرک زبانو تا 30 جون بهشون رسوند.
سایر دانشگاهها هم به همین ترتیب، فقط کمکی که تولیمو یا mche میکنه اینه که اگر تا قبل از اپلای دانشگاهها مدرک تافل یا آیلتس آماده نبود با مدارک ذکر شده میشه نیاز سفارت رو برآورده کرد، اما دانشگاهها خیر.
همونطور که دوستمون گفتن هنوز مشخص نیست که آیا امسال هم سفارت تولیمو یا mche رو قبول میکنه یا خیر، اما در صورتی که بپذیره؛ این مدرک خواسته ی دانشگاه تورین رو مرتفع نمیکنه(همونطور که تو ایمیلشون گفتن) و باید مدرک زبانو تا 30 جون بهشون رسوند.
سایر دانشگاهها هم به همین ترتیب، فقط کمکی که تولیمو یا mche میکنه اینه که اگر تا قبل از اپلای دانشگاهها مدرک تافل یا آیلتس آماده نبود با مدارک ذکر شده میشه نیاز سفارت رو برآورده کرد، اما دانشگاهها خیر.
پ.ن: با تشکر از دوست خوبمون rezasanei دانشجوی مهندسی مکانیک در پلی تکنیک تورین.
Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam