20-02-2014, 09:12 AM
(20-02-2014, 03:43 AM)'abbas2' نوشته: سلام دوستان
کارشناسی من مکانیک هست با معدل15 و IELTS7.5 و ارشد MBA میخوام apply کنم
سوال:من تعدادی مقاله دارم که هنوز دارم روشون کار میکنم و 1اختراع دارم که هنوز ثبتش نکردم و هنوز کمی کار داره(همه در زمینه مکانیک) به نظر شما من این موارد را تو میل به استاد به عنوان نقاط قوت قید کنم؟
من با این هدف مکانیک خوندم که در این حوزه در زمینه تجارت ، فعالیت و تحقیقات کنم و به همین خاطر میخوام ارشد MBA بخونم آیا گفتن این هدف به استاد موثره؟یا فقط چون استاد هم در این زمینه تحقیق میکنه اشاره به همین کافیه؟
ضمنا من 2.5 سال هم سابقه مدیریت فروش و خدمات پس از فروش یک تولیدی کالای خانگی را در جنوب کشور در رزومه دارم، بنظرتون این مورد را در میل قید کنم یا همون رزومه کافیه؟
ممنون
سلام
1- کلا تو متن ایمیل زیاد روی این موارد تاکید نمیکنند چون حوصله استاد سر میره از خوندنشون. میگید من فلانی هستم فلان رشته رو خوندم و تو زمینه های مختلف مثل ... و.... کار کردم و مقاله دارم و با توجه به مقالات شما (استاد) مایل هستم که شما SUPERVISOR من بشید. همه موارد تو رزومه میاد ریز به ریز.
بازم نظرات متفاوته ولی به علت حجم زیاد ایمیل ها اساتید اول نگا میکنن ببینن ایمیل کوتاهه راغب میشن بخونن.
2- اساتید خودشون معمولا به این مساله اشنایی دارن و میدونن معمولا چرا مثلا افراد مکانیک خوندن و یا ... تا ارشد MBA ادامه بدن. زیاد نمیتونه موثر باشه. گفتم اگه ایمیلتون خیلی خلاصه شد میتونید لابلاش بگید.
3- همون رزومه WORK EXPERIENCE بیارید کافیه.
پ.ن : ایمیل رو طوری بنویسید که استاد راغب به نگاه کردن رزومه اتچ شده بشه. اینجا هم میتونه کمک کنه.
بااحترام
1- کلا تو متن ایمیل زیاد روی این موارد تاکید نمیکنند چون حوصله استاد سر میره از خوندنشون. میگید من فلانی هستم فلان رشته رو خوندم و تو زمینه های مختلف مثل ... و.... کار کردم و مقاله دارم و با توجه به مقالات شما (استاد) مایل هستم که شما SUPERVISOR من بشید. همه موارد تو رزومه میاد ریز به ریز.
بازم نظرات متفاوته ولی به علت حجم زیاد ایمیل ها اساتید اول نگا میکنن ببینن ایمیل کوتاهه راغب میشن بخونن.
2- اساتید خودشون معمولا به این مساله اشنایی دارن و میدونن معمولا چرا مثلا افراد مکانیک خوندن و یا ... تا ارشد MBA ادامه بدن. زیاد نمیتونه موثر باشه. گفتم اگه ایمیلتون خیلی خلاصه شد میتونید لابلاش بگید.
3- همون رزومه WORK EXPERIENCE بیارید کافیه.
پ.ن : ایمیل رو طوری بنویسید که استاد راغب به نگاه کردن رزومه اتچ شده بشه. اینجا هم میتونه کمک کنه.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.