20-02-2014, 02:42 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2014, 02:43 PM توسط ahmadpashaei.)
(20-02-2014, 12:22 PM)'omid497' نوشته:سلام دوستان گرامیمن نزدیک 30 سال دارم. ارشد مهندسی شیمی دارم. نزدیک 1 سال قبل از سربازی علاف شدم. سه سال هیات علمی طرح سربازی بودم. الان هم دانشجوی ترم 2 دکترای همین رشته در یکی از دانشگاه های داخل هستم. شرایط پیچیده ای دارم. مثلا با وجود اینکه در سه، چهار سال قبل عملکرد خیلی خوبی در دانشگاه محل خدمتم داشتم (تدریس واحدهای مختلف، ارزشیابی عالی، مقاله، برخورد مناسب و درخور هیات علمی و ...) و حتی بومی همان شهر بودم، دانشگاه نامردی کرد و حکم منو تمدید نکرد. حتی برای همون چندغاز بورس داخل هم اما و اگر آورده. از یک طرف برای کار در صنعت دیر شده و باید از صفر شروع کنم (اون هم با این وضعیت بد بازار کار) و از طرف دیگه انگیزه خاصی برای دکترای داخل ندارم (نه انگیزه مالی و نه حتی انگیزه علمی. ضمن اینکه میدونم 90% کارهای پژوهشی در این کشور بدون کاربرده و فقط برای مدرک و مقاله دادن هست. به عبارتی تولید هیچ نوع ثروت و اشتغالی نمیکنه). پارسال از چند تا دانشگاه آمریکا پذیرش گرفتم ولی همه بدون فاند بودند. امسال هم جدیدا در فوریه 2014 پذیرش گرفتم ولی اون هم بدون فاند است. به نظرتون چیکار کنم؟ اگه فاند نگرفتم با پولی که خودم جمع کردم و کمک پدر و مادرم، با هزینه خودم یکی دو ترم اول رو بگذرونم به امید اینکه از ترم 2 یا 3 فاند بگیرم؟ یا مثلا همون پول رو بردارم برم تهران یه خونه فسقلی رهن کنم و دنبال کار بگردم؟ واقعا سرخورده شدم. دوستانی که در راهنمایی و دبیرستان از نظر درسی از من خیلی پایین تر بودند و در دانشگاه های کم اعتبارتر هم لیسانس گرفتن، الان سر کار هستند. انگار من از همه اونها عقب افتادم ![img]images/smilies/confused.gif[/img]
سلام، به این سایت خوش اومدین
واقعا باعث تاسف هست که دیگه دانشگاه های شهرستانم به این سختی هیات علمی جذب می کنند و اوضاع پژوهشکده ها و کار صنعتی هم واویلا اونم برای ارشد و دکتراها. راستش فقط می تونم بگم تا میتونید حتی حق التدریسی در دانشگاه آزاد و علمی کاربردی ها درس بدین و پس انداز کنید و به موازاتش برای تافل و gre بالا تلاش کنید.نمیدونم معدلاتون چنده ولی با توجه به مقالاتتون باید الان زبان بخونید و استادایی پیدا کنید که زمینه کارشون مثل شما باشه.در اینصورت میتونید امید زیادی برای فاند پیدا کنید.اگر half fund بگیرید و شهریه ندین (فقط هزینه زندگیتون رو بدین) میشه ترم اول برید و با نمره های خوب امید زیادی به فاند برای ترم بعد یا سال بعد داشت.ایشالا موفق بشید
واقعا باعث تاسف هست که دیگه دانشگاه های شهرستانم به این سختی هیات علمی جذب می کنند و اوضاع پژوهشکده ها و کار صنعتی هم واویلا اونم برای ارشد و دکتراها. راستش فقط می تونم بگم تا میتونید حتی حق التدریسی در دانشگاه آزاد و علمی کاربردی ها درس بدین و پس انداز کنید و به موازاتش برای تافل و gre بالا تلاش کنید.نمیدونم معدلاتون چنده ولی با توجه به مقالاتتون باید الان زبان بخونید و استادایی پیدا کنید که زمینه کارشون مثل شما باشه.در اینصورت میتونید امید زیادی برای فاند پیدا کنید.اگر half fund بگیرید و شهریه ندین (فقط هزینه زندگیتون رو بدین) میشه ترم اول برید و با نمره های خوب امید زیادی به فاند برای ترم بعد یا سال بعد داشت.ایشالا موفق بشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم