20-02-2014, 03:04 PM
(20-02-2014, 02:58 PM)'sedaghat2014' نوشته: 1-معدل:لیسانس 16.70 و ارشد 18.50
2-دانشگاه و رشته:لسانس ازاد شهرستان و ارشد علوم و تحقیقات-رشته کامپیوتر-گرایش نرم افزار
3-نمره زبان:نمره ی زبان ندارم.اما نمیدونم که که آیلتس بهتره برای کانادا یا gre?
4-تعداد مقالات:یک مقاله ی چاپ شده در آی اس آی با ایمکت 1.8 ژورنال الزویر
5-مقطع پذیرش:برای دکتری کامپیوتر میخواهم اقدام کنم و تز ارشدم راجع به پردازش زبان طبیعی بوده است.
آیا امکان هست که بهم فول فاند بده کانادا؟البته اگر نمره ی خوبی تو زبان بیارم.و نهایتا 2 تا آی اس آی دیگه هم بدم؟
سابقه تدریسم هم دو ترم توی یکی از دانشگاههای دولتی شهرستان هم دارم.
سلام.به این سایت خوش اومدین
راستش اول توصیه می کنم جزوه پدیرش رو از این سایت دانلود کرده و خوب مطالعه کنید، ببینید gre با IELTS/TOEFL کاملا متفاوته.آیلتس رو باید داشته باشید تا واجد شرایط اپلای در کانادا باشید و بهتره 7 بگیرید. gre خوب میتونه در کنار عوامل دیگه شانس شما رو بالا ببره.اوضاع معدلاتون خوبه مخصوصا ارشد عالیه و اگر نمرات زبان خوبی بیارید و استادی مرتبط با تحقیقتون پیدا کنید شانستون خوب هست.
راستش اول توصیه می کنم جزوه پدیرش رو از این سایت دانلود کرده و خوب مطالعه کنید، ببینید gre با IELTS/TOEFL کاملا متفاوته.آیلتس رو باید داشته باشید تا واجد شرایط اپلای در کانادا باشید و بهتره 7 بگیرید. gre خوب میتونه در کنار عوامل دیگه شانس شما رو بالا ببره.اوضاع معدلاتون خوبه مخصوصا ارشد عالیه و اگر نمرات زبان خوبی بیارید و استادی مرتبط با تحقیقتون پیدا کنید شانستون خوب هست.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم