20-02-2014, 07:08 PM
(20-02-2014, 04:48 AM)'aram_leg' نوشته:خیلی خیلی ممنون
واقعا عالی بودید. معلومه خیلی خوب تلاش کردید. ممنون که امید دادید. پس حتما اون کتابو میگیرم. راستی این کتاب واسه آیلتس هم به درد میخوره یا مخصوص تافله؟ به نطرتون واسه آمریکا هم اقدام کنم؟ تلاش کنم میتونم GRE هم بگیرم یا اصلا بیخیال آمریکا بشم و تمرکزمو بزارم رو استرالیا و اروپا؟
با تشکر
اون کتاب احتمالا بیشتر به درد آیلتس بخوره تا تافل چون سیستمش کاملا انگلیسی هست نه آمریکایی. ولی خوبی کتابش اینه که نکات ریز و درشت گرامری را داره و حتی اینو خلاصه کرده ته کتابش. کلا شما را واسه امتحانی آماده نمی کنه. ولی زبان را یاد می ده. مشکل من این بود که اصلا زبان بلد نبودم و نمی دونستم از کجا شروع کنم. این کتاب واقعا حکم میان بر را واسه من داشت. وقتی من این کتابو خوندم می دیدم از بعضی از دوستام که زبانشون خیلی بهتر از من بود گرامرها را صحیح تر استفاده می کردم و همین باعث شد که تو قسمت رایتینگ تافل نمره ام خوب بشه.
به نظر من روی آمریکا سرمایه بذار اگر معدل خوبی داری. چون آمریکا دانشگاه خیلی داره و راستی پول هم دارن. قبلا وضع پولی استادها خیلی خوب بوده. الان به خوبی گذشته نیست. ولی باز هم پول دارن و میشه پوزیشن توشون پیدا کرد. GRE هم بخش ریاضی اش سخت نیست. قسمت وربال خوندن داره. ولی باز هم معتقدم بخوای و حوصله بذاری اون را هم به موقع می رسونی.
به نظر من روی آمریکا سرمایه بذار اگر معدل خوبی داری. چون آمریکا دانشگاه خیلی داره و راستی پول هم دارن. قبلا وضع پولی استادها خیلی خوب بوده. الان به خوبی گذشته نیست. ولی باز هم پول دارن و میشه پوزیشن توشون پیدا کرد. GRE هم بخش ریاضی اش سخت نیست. قسمت وربال خوندن داره. ولی باز هم معتقدم بخوای و حوصله بذاری اون را هم به موقع می رسونی.