20-02-2014, 07:55 PM
(20-02-2014, 07:44 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:سلام
من هم مثل شما اين مورد رو زياد شنيدم. خصوصا شنيدم نمره ي بالاي رياضي در اين آزمون تا حدي جبران ديد منفي به معدل رو ميكنه.
اما چون خودم امتحان نكردم نميتونم توصيه كنم. به نظرم روش خوب تحقيق كنيد بعد زمان بگذاريد چون به هر حال هم مطالعه اش زمانبر خواهد بود هم هزينه متحمل ميشيد. حتي من توصيه ميكنم از اساتيد مورد نظرتون هم بپرسيد كه مثلا اگر من همچين نمره ايي در سابجكت بيارم تاثيري در نظر شما براي اينكه با شما كار كنم داره يا خير. فقط يك نكته كه به ذهنم ميرسه اينه كه دانشگاه هميشه يك مينيمم ميزاره. من فكر نكنم در هر صورتي از اون مينيممش پايين بياد حتي با بالاترين نمره ي سابجكت چون اون معدل و مينيمم يك Mustمحسوب ميشه.
شادزي
سلام ممنون از جوابتون.ولی خب اگه من مینیمم معدل رو داشتم که نمیومدم gre subject هم بخونم.سعی میکردم اونموقع روی gre general و نمره زبانم کار کنم.
معدل کارشناسی من 14.5 هستش.میخوام اگه بشه روی gre subject کار کنم حداقل بتونم توی رنک دانشگاه های 100 تا 200 بتونم اپلای کنم و فاند بگیرم.
یه سوالم هستش میگن شما بدون فاند برو واست قسط بندی میکنن اونجا کار میکنی میتونی راحت پرداخت کنی این چقدر درسته؟یکم ریسکیه میخوام بدونم کسی اینطوری شما سراغ دارید؟
معدل کارشناسی من 14.5 هستش.میخوام اگه بشه روی gre subject کار کنم حداقل بتونم توی رنک دانشگاه های 100 تا 200 بتونم اپلای کنم و فاند بگیرم.
یه سوالم هستش میگن شما بدون فاند برو واست قسط بندی میکنن اونجا کار میکنی میتونی راحت پرداخت کنی این چقدر درسته؟یکم ریسکیه میخوام بدونم کسی اینطوری شما سراغ دارید؟