23-02-2014, 06:29 PM
(20-02-2014, 10:51 PM)'nt_sunshine' نوشته: من به قولی نه encourage نه discourage می کنم کسی را که گزینه های زیادی را و کشورهای زیادی را واسه اپلای مد نظر بگیره. اما وقتی کسی مثل شما ازم سوال می کنه می فهمم که فرق چندانی بین کشورها براش نیست. این یعنی شما هر جا جور شه می ری. اروپا، استرالیا، آمریکا، کانادا، همه جا. این درستش نیست. یعنی شما اول واقعا باید راجع به کشورها تحقیق کنی و ببینی کجا را دوست داری بری. بعد تحصیل تو اون کشور مقصد چه موقعیت هایی برات پیش میاد. قصد موندن تو اون کشور را داری یا نه می خوای بعدش برگردی ایران و خیلی چیزهای دیگه. اگر این چیزها را مد نظر گرفتی، بعدش خود به خود گزینه هات محدود می شن. اما این را هم می دونم که شما الان در ابتدای راه هستی و اصلا نمی دونی شانس برای کجا داری. شاید الان بگم آمریکا شانس داری خود به خود بی خیال اروپا بشی. و بله. هر جا اپلای کنی باید به دانشگاه مربوطه application fee را بپردازی. پس بهتره واسه کم کردن خرجت، گزینه ها را محدود کنی.
همه ما وقتی شروع کردیم دستمون خالی بود. وقت گذاشتیم، زحمت کشیدیم و بعد دستمون پر شد. معدل لیسانس شما خوب نیست. اما بد هم نیست. چندین نفر را می شناسم که با معدل شما پذیرش های خوب و فاندهای خوب از آمریکا گرفتند. اما شرطش اینه که برای زبان و GRE زحمت بکشی. وقتی می خوام به کسی توصیه کنم خودم را جاش می ذارم. الان اگر جای شما بودم چند تا گزینه داشتم. اول بگم من واقعا راجع به کانادا و اروپا هیچ ایده ای ندارم. چون خودم هیچ وقت روشون وقت نگذاشتم که حتی اطلاعات جمع کنم. هدف من از اول آمریکا بود. فرض را می ذارم که شما هم آمریکا یکی از گزینه هاته. روش اول که واقعا جواب می ده ولی وقت گیر هست اینه که تلاش کنی فوق لیسانس را از یک دانشگاه خوب تو ایران با معدل بالا بگیری و در حین فوق روی زبانت وقت بذاری و با نمره های خوب و مقاله هایی که از تزت می دی به آمریکا اپلای کنی که می تونی دانشگاه های خوب هم پذیرش بگیری که این روش امتحان شدست و خوب هم جواب داده و شکی هم درش نیست. معایب این روش اینه که باید واسه کنکور وقت بذاری و ریسکی که داره یک وقت تز فوقت خوب در نیامد. چون الان ازت انتظار مقاله ندارن. ولی فوق که گرفتی ازت مقاله می خوان. اما اگر با موفقیت این پروسه را بری پذیرش و فاند را حتما می گیری. اما روش بعدی که بیشتر توصیه می کنم اینه که خودت را در گیر فوق تو ایران نکنی و تلاش کنی تا می تونی نمره خوب واسه زبان و GRE بیاری. بعد اپلای می کنی. فرض را بر این می ذارم که اصلا نمره تافل هم چندان خوب نشد و تو رنج می نیمم شد و GRE هم یک چیز معمولی شد. باز هم شانس پذیرش و فاند داری. اما از یک دانشگاه متوسط رو به پایین. میای اینجا دو سال فوق می خونی و مقاله می دی. اولا زبانت خوب می شه. دوما واسه خیلی دانشگاه ها تافل waive می شه. سوما مشکل ویزا نخواهی داشت. اپلای می کنی می ری یک انشگاه خیلی خوب واسه دکترا.
خلاصه اینه پروسش واسه آمریکا و واسه رشته مهندسی البته. من واسه شرایط دیگه خیلی اطلاعات ندارم.
در مورد شرایط خودم هم که پرسیدی، من مقاله های خوبی داشتم. دانشگاه خوبی درس خونده بودم و معدل فوقم خیلی عالی بود. پروژه های زیادی کار کرده بودم و کار تحقیقانی بیشتر از زبان به من در پذیرش کمک کرد. اما باز هم تاکید می کنم، همه ما اولش دستمون خالی بود. تلاش کردیم و خدا هم کمک کرد و موفق هم شدیم.
سلام
با تشکر از راهنمایی خوبتون
ببخشید من تو پست های قبلی گفته بودم شرایطمو:
کارشناسی آزاد با معدل 15.5 و شاگرد اول
الانم ترم 4 ارشد دانشگاه رازی کرمانشاه هستم معدلمم میشه 15.5
احتمالا تا شهریور 5 تا مقاله ISIخوب داشته باشم
سابقه 2سال کار پاره وقت در یک شرکت مشاور نسبتا مرتبط و 3سال کار در یک شرکت پیمانکاری مرتبط با رشته خودم دارم
ولی هنوز هیچ مدرک زبانی ندارم و فکر کنم حداکثر 8ماه فرصت دارم و شدیدا دارم واسه زبان تلاش میکنم ولی پایان نامم زیاد داره وقتمو میگیره. البته آخراشه. فقط نوشتنش مونده
من گزینه اولم استرالیا است بعد از آمریکا. اصلا هم به کانادا فکر منی کنم.
البته متعهل هم هستم، خانمم لیسانس داره.
حال با این شرایط توصیتون چیه؟
و آیا اگه من بتونم پذیرش بگیرم خانمم میتونه واسه ارشد اقدام کنه یا این اجازه رو بهش نمیدن؟
ممنون که کمک میکنید
با تشکر از راهنمایی خوبتون
ببخشید من تو پست های قبلی گفته بودم شرایطمو:
کارشناسی آزاد با معدل 15.5 و شاگرد اول
الانم ترم 4 ارشد دانشگاه رازی کرمانشاه هستم معدلمم میشه 15.5
احتمالا تا شهریور 5 تا مقاله ISIخوب داشته باشم
سابقه 2سال کار پاره وقت در یک شرکت مشاور نسبتا مرتبط و 3سال کار در یک شرکت پیمانکاری مرتبط با رشته خودم دارم
ولی هنوز هیچ مدرک زبانی ندارم و فکر کنم حداکثر 8ماه فرصت دارم و شدیدا دارم واسه زبان تلاش میکنم ولی پایان نامم زیاد داره وقتمو میگیره. البته آخراشه. فقط نوشتنش مونده
حال با این شرایط توصیتون چیه؟
و آیا اگه من بتونم پذیرش بگیرم خانمم میتونه واسه ارشد اقدام کنه یا این اجازه رو بهش نمیدن؟
ممنون که کمک میکنید
(20-02-2014, 10:28 PM)'reza_1st' نوشته:معدل هاتون مشکلی نداره، ولی راجع به مقاله حرفی نزدین و امتحانهای زبان و جی آر ای رو هم ندادین، نظر قطعی نمیشه داد، ولی فاند گرفتن ممکن هست، مخصوصاً اگر مقاله خوبی داشته باشین. راجع به هزینه اپلای، اروپا بیشتر دانشگاهها مجانیه، برای کانادا متوسط 100 دلار و برای آمریکا متوسط 75 دلار درنظر بگیرین. استرالیا نمیدونم چقدره متوسط هزینه اپلای کردنش. یه هزینه ای در همین حدود هم برای پست و ترجمه مدارک و فرستادن نمرههای تافل و جی آر ای برای هر دانشگاه در نظر بگیرین، البته همه دانشگاهها نیاز به پست ندارن، و همچنین شما 4 تا دانشگاه رو میتونین زمان امتحان ها مشخص کنید که نمره براشون مجانی فرستاده بشه، ولی همیشه نمیشه از اون 4 تا خوب استفاده کرد، چون معمولاً مطمئن نیستین کجاها میخواین اپلای کنید اون موقع. جی آر ای رو تقریباً میشه گفت که برای امریکا فقط لازم دارین، و جاهای خیلی محدودی خارج از آمریکا ممکنه ازتون جی آر ای بخوان. ولی داشتن آمریکا تو گزینه ها دست شما رو خیلی بازتر میذاره. عملاً بعضی از ایالتهای آمریکا، تقریباً به اندازه کل کانادا دانشگاه دارن و از این نظر جی آر ای دادن خوبه، ولی من توصیه نمیکنم فقط روی یه کشور تمرکز کنید، جز اینکه دلیل شخصی برای رفتن به اون کشور داشته باشین. شما با استادهای همه جا مکاتبه کنید و سعی کنید اونهایی که جوابهای بهتری گرفتین رو اپلای کنید.
ممنون از راهنمایتون
تو پست های قبلی عرض کرده بودم احتمالا تا آخر شهریور5تا ISI خوب داشته باشم.
کارشناسی هم شاگرد اول بودم دیگه نمی دونم کمکم کنه یا نه؟
سابقه 2سال کار پاره وقت در یک شرکت مشاور نسبتا مرتبط و 3سال کار در یک شرکت پیمانکاری مرتبط با رشته خودم دارم.
الان فقط مشکل زبان دارم که شدیدا دارم روش کار میکنم.
آیا اگه من بتونم پذیرش بگیرم خانمم میتونه واسه ارشد اقدام کنه یا این اجازه رو بهش نمیدن؟
ممنون
تو پست های قبلی عرض کرده بودم احتمالا تا آخر شهریور5تا ISI خوب داشته باشم.
کارشناسی هم شاگرد اول بودم دیگه نمی دونم کمکم کنه یا نه؟
سابقه 2سال کار پاره وقت در یک شرکت مشاور نسبتا مرتبط و 3سال کار در یک شرکت پیمانکاری مرتبط با رشته خودم دارم.
الان فقط مشکل زبان دارم که شدیدا دارم روش کار میکنم.
آیا اگه من بتونم پذیرش بگیرم خانمم میتونه واسه ارشد اقدام کنه یا این اجازه رو بهش نمیدن؟
ممنون
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)