23-02-2014, 07:26 PM
(23-02-2014, 06:50 PM)'reza_1st' نوشته: پس شرایط مقالههاتون هم خوبه، شاگرد اول بودن حتماً کمک میکنه و اگه علاوه بر اینکه تو رزومه مینویسین، یه گواهی هم از دانشگاه بگیرین و ترجمه کنید، مفیده. سابقه کار تاثیر زیادی نداره، اگر بتونین طوری توضیح بدین که کارهای تحقیقی هم میکردین تو زمان کارتون بهتره، علی خصوص تو شرکت مشاور شاید بشه. من در مورد استرالیا اطلاعاتم زیاد نیست، و موارد بالا رو با توجه به آمریکا گفتم. زبان رو نسبتاً وقت خوبی دارین و میتونین برسونین. اگر آمریکاست، به GRE از همین حالا توجه کنید، تافل رو شاید بشه فشرده یکی دو ماهه جمع کرد، ولی GRE زمان بیشتر و مطالعه طولانی تری نیاز داره. در مورد خانمتون هم مشکلی نیست و میتونن بیان اونجا و ادامه بدن، ولی اگر برای ویزای آمریکا رفتین مصاحبه، این مورد رو نگین و فقط بگین میخوان با شما باشن، بعداً که اونجا رسیدین، مشکلی نیست که پذیزش بگیرن و ویزا رو عوض کنن.
موفق باشین
ببخشید فقط یک سوال دیگه
اگه زبانمو در حد متوسط بدم، با این شرایطی که دارم واسه چه رنج دانشگاهی اقدام کنم و واسه چند دانشگاه مدارکمو بفرستم؟
البته فرض رو بر این بگیرید که میخوام واسه استرالیا هم اقدام کنم؟
ممنون
اگه زبانمو در حد متوسط بدم، با این شرایطی که دارم واسه چه رنج دانشگاهی اقدام کنم و واسه چند دانشگاه مدارکمو بفرستم؟
البته فرض رو بر این بگیرید که میخوام واسه استرالیا هم اقدام کنم؟
ممنون
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)