24-02-2014, 09:18 PM
(24-02-2014, 08:49 PM)'llvll.asoud' نوشته: میخواستم بدونم تاثیر دانشگاه کجا هستش؟یعنی اینکه فردی دانشگاه شریف تهرانی امری کبیری بخونه توی ارشد و معدلشم خوب باشه میتونه معدل کارشناسیشتو پوشش بده؟!
والا اگه میدونستم معدل کارشناسی اینقدر مهمه و اصلا دانشگاه ملاک نیستش میرفتم غیرانتفاعی آزادی درس میخوندم معدلمو میکردم 18.واقعا خیلی مسخرس بخدا
دوستان دیگه اگر نظر بدن خیلی بهتر چون من خودم تازه دارم این قضیه تجربه میکنم. ببینید بستگی داره اون دانشگاه ها دانشگاه ایران چقدر بشناسند. دانشکده ای بوده که من دیدم حدود یک سوم دانشجویاش ایرانی هستند و تقریبا همه از دانشگاه های معروف ایران بودن و موردی دیدم که یک دانشجو از دانشگاه غیر معروف ایران بیشتر نداشته. در مورد اول اگر از دانشگاه معروف نباشید شانستون تقریبا صفر حالا بین همون دانشجوهای از دانشگاه های معروف هم رقابت وجود داره و اینطوری نیست که هرکی اپلای کنه بگیرن چون تعداد خیلی زیادی از ایران دارن اپلای می کنند و اتفاقا درصد بالاییشون هم از دانشگاه های برتر هستند (اگر ایرانی جایی زیاد بگیره ایرانی ها خیلی اونجا اپلای خواهند کرد). نکته بعدی اینه که مینیمم دانشگاه مورد نظر را هم بیارید که این خیلی مهم یعنی اگر خیلی پایین باشه خیلی سخت میشه کار. ولی امریکا یک مقدار بخاطر تاثیری که جی ار ای داره یکم وزن معدل کم میشه.