25-02-2014, 12:35 AM
(25-02-2014, 12:12 AM)'m.mohaqeq' نوشته: ممنون از دوستان عزیز که بی دریغ راهنمایی می کنن!!
و اما در مورد دانشگاه های کانادا که می فرمایید استاد محور هستند . . . من برای بسیاری از اساتید با زمینه های تقریباً مشترک ایمیل فرستادم ولی متأسفانه به اون صورت جوابی نگرفتم . . . بنابراین نظر شما این هستش که اگر نتونستم از استادی جواب بگیرم، رو بیارم به دانشگاه های آمریکا (که احتمالاً استاد محور نیستند)؟؟ در ضمن اون قدری سرمایه ندارم، که بخوام هم به چندین دانشگاه کانادا و هم به چندین دانشگاه آمریکا بفرستم! باید خیلی دقیق اون دانشگاه ها رو انتخاب کنم!!
نمی دونم واقعاً چی کار کنم؟؟؟
با تشکر
دوست عزیز این رو دقت کنید ممکنه بدون استاد هم پذیرش بگیرید به خصوص اگه رزومتون خوب باشه. منظور از استاد محور بودن اینه که شانس پذیرش بالا میره استاد پیدا کنید.
کلا این یه نظریه ای هستش که نسل به نسل اومده رسیده اینجا وگرنه مثالهای استثنا هم کم نیستن!
ولی من پیشنهادم به شما اگه gre خوب بگیرین بله ایالات متحده هستش. آمریکا با توجه به اینکه امتحان جی ار ای هم داره خیلی شانس رو بالا میاره هم واسه فاند و هم واسه پذیرش ولی کانادا چون این امتحان رو نداره معمولا روی مقالات و معدل زوم میکنه. البته نمره زبان بالای مینیموم که باید باشه اون هیچ.
ولی توصیه من به شما اینه که بهتره روی چند کشور حداقل دو تا اپلای کنید(هر چند من خودم نمیدونم چرا غیر آمریکا هیچ جا به ذهنم نرسید!!) بعد تصمیم نهایی رو بگیرید که کدوم بهتره و شرایط خوبی داره.(البته این مساله هم بیشتر به خاطر مساله ویزا هستش که میگی کانادا حتی اروپا رو هم در نظر بگیرین هرچند کانادا هم یجورایی ویزا روسخت کرده)
در هر حال...
کلا این یه نظریه ای هستش که نسل به نسل اومده رسیده اینجا وگرنه مثالهای استثنا هم کم نیستن!
ولی من پیشنهادم به شما اگه gre خوب بگیرین بله ایالات متحده هستش. آمریکا با توجه به اینکه امتحان جی ار ای هم داره خیلی شانس رو بالا میاره هم واسه فاند و هم واسه پذیرش ولی کانادا چون این امتحان رو نداره معمولا روی مقالات و معدل زوم میکنه. البته نمره زبان بالای مینیموم که باید باشه اون هیچ.
ولی توصیه من به شما اینه که بهتره روی چند کشور حداقل دو تا اپلای کنید(هر چند من خودم نمیدونم چرا غیر آمریکا هیچ جا به ذهنم نرسید!!) بعد تصمیم نهایی رو بگیرید که کدوم بهتره و شرایط خوبی داره.(البته این مساله هم بیشتر به خاطر مساله ویزا هستش که میگی کانادا حتی اروپا رو هم در نظر بگیرین هرچند کانادا هم یجورایی ویزا روسخت کرده)
در هر حال...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.