25-02-2014, 12:47 PM
(25-02-2014, 05:49 AM)'M1KE' نوشته: برای توریستی ها شنیده بودم که اخیرا اوضاع دوبی بهتر از بقیه بوده که با توجه به اینکه شما دو بار در اونجا ناموفق بودین شاید بهتر باشه این بار سراغ آنکارا و در درجه دوم هم ارمنستان برین که به نسبت عملکردشون در چند سال اخیر خوب بوده. این بار گذرنامه قبلی تون رو هم ببرید که اگر خواستن بتونید نشون بدین چون یادمه در فرم DS-160 پرسیده می شد که قبلا به چه کشورهای خارجی سفر کرده بودین. اینکه بچه شما می مونه در ایران خیلی شانس گرفتن ویزای شما رو زیاد می کنه به دلیل همون بحث وابستگی اجتماعی. با همه اینها شرایط افراد خیلی متفاوت هست از سربازی و سابقه کار و مدرک تحصیلی گرفته تا خیلی موارد دیگه و صرفا داشتن دو دعوتنامه یکسان، شرایط افراد رو شبیه هم نمی کنه.
ممنون از جوابتون من اينجا 2 تا مغازه جواهر فروشی دارم و پرينت حساب خوب و سربازی هم معاف شدم.
ويزا شينگن دارم اين دفعه هم تو پاس قبليم هم هم تو پاس جديدم. اين دفعه ميخوام 1 ماه توريستی برم امريکا رو ببينم
بچم که %100 ايران ميمونه همسرم 2 دل هست که بياد به نظرتون اگر باهم بياد احتمال گرفتن ويزا بيشتر ميشه يا اون هم ايران بمونه ؟ من از يه وکيلی پرسيدم که همرام بياد بهتر هست چون اينجوری ميگن احتمال داره من تنها برم بمونم و اون بچه همراه مادرش ايران بمونه...
آيا انکارا برای توريستی ها جای خوبی هست ؟ ممنون از سايت خوبتون
ويزا شينگن دارم اين دفعه هم تو پاس قبليم هم هم تو پاس جديدم. اين دفعه ميخوام 1 ماه توريستی برم امريکا رو ببينم
بچم که %100 ايران ميمونه همسرم 2 دل هست که بياد به نظرتون اگر باهم بياد احتمال گرفتن ويزا بيشتر ميشه يا اون هم ايران بمونه ؟ من از يه وکيلی پرسيدم که همرام بياد بهتر هست چون اينجوری ميگن احتمال داره من تنها برم بمونم و اون بچه همراه مادرش ايران بمونه...
آيا انکارا برای توريستی ها جای خوبی هست ؟ ممنون از سايت خوبتون