25-02-2014, 08:23 PM
(25-02-2014, 12:58 PM)'Amir_IT' نوشته: با سلام
ممنونم که پاسخ دادین
پس استارت میکنم. واسه مدرک زبان هم بعشون ایمیل بزنم اوکیه که دیر تر بدم؟
مدرک ترجمه شده رو رسما با پست بفرستم و اپلیکیشن فی و پرداخت کنم یا آنلاین اسکن کنمش آپ کنم واسه رجیستر ؟!
ریگاردز
مدرك زبان رو بعضي از دانشگاه ها قبول ميكنند و بعضي نه.شما زياد وقت نداري.بهتره از همين امشب بري در سايت daad.de بگردي و دانشگاه هايي كه رشته ي شما رو ارائه ميدن پيدا كني و بري در سايت مينيمم نمره ي زبان رو بخواني.همچنين چه مداركي رو ميخوان رو آماده كني.سريعا هم بايد به مسئول رشته ايميل بزني و ببيني اصلا قبول ميكنند كه مدرك زبان رو يكي دوماه بد از ددلاين بدي يا نه.
در مورد اپليكيشن في مثل اينكه خوشت مياد پول بدي ها؟ اكثر دانشگاه هاي آملان اپليكيشن في ندارند.فقط دانشگاه هايي كه با uni-assist كار ميكنند اپليكيشن في دارند.
در مورد طرز فرستادن مدارك هم بايد بگم كه بعضي از دانشگاه ها آنلاين قبول ميكنند و بعضي از دانشگاه ها بايد پست كني مدارك رو.همونطور كه گفتم بايد بري سايت دانشگاه ها رو بخواني.كاملا واضح برات توضيح دادن كه چطوري بفرستي مدارك رو؟
در مورد اپليكيشن في مثل اينكه خوشت مياد پول بدي ها؟ اكثر دانشگاه هاي آملان اپليكيشن في ندارند.فقط دانشگاه هايي كه با uni-assist كار ميكنند اپليكيشن في دارند.
در مورد طرز فرستادن مدارك هم بايد بگم كه بعضي از دانشگاه ها آنلاين قبول ميكنند و بعضي از دانشگاه ها بايد پست كني مدارك رو.همونطور كه گفتم بايد بري سايت دانشگاه ها رو بخواني.كاملا واضح برات توضيح دادن كه چطوري بفرستي مدارك رو؟