26-02-2014, 04:48 AM
کسی که مدرک یکی از دانشگاه های کانادا رو داشته باشه اگر خودش علاقه به موندن و کار کردن داشته باشه در نهایت می تونه از روش های مختلف مثل ویزای کار و اقامت بمونه. در مورد شما به عنوان یک مهندس مکانیک اون چیزی که برای شرکت ها مهمتر از مدرک تحصیلی هست، داشتن سابقه کار مرتبط و به ویژه سابقه کار کانادایی و همین طور مهندس حرفه ای (P.E) بودن هست (عضویت داشتن در نظام مهندسی کانادا). البته اگر عضو نظام نباشید هم می تونید به صورت مهندس غیر حرفه ای در کارهای سطح پایین تر یا نامرتبط فعالیت کنید.
(26-02-2014, 01:43 AM)'آرش69' نوشته: بازم تشكر از صعه صدر شما دوست من
انصافا خيلي از مسائلم حل شد.
سوال خيلي خوبي پرسيدين.آينده اي ك من از خارج رفتن خودم متصورم اينه ك اونجا بمونم و يه زندگي خوب داشته باشم اما همونطور ك الان مد شده و همه ميگن all options on the table!بهرحال نميشه 100%هم رو اين ك اونجا ميتونم بمونم حساب باز كنم و حتي 1%هم اگه احتمال بدم ك بايد برگردم بايد تو دانشگاهي درس بخونم ك با مدركش بتونم اينجا هيأت علمي دانشگاه بشم!مورد ديگه ك هست و بيشتر جنبه سوالي از شما داره اينه ك براي كار تو كانادا هم مثل ايران مهمه مدركت از كجا باشه؟مثلا بخواي تو فلان شركت هاي تك استخدام بشي ازت مدرك دانشگاهاي تاپ رو ميخوان؟يا بهتر منظورمو برسونم اصولا با شرايطي ك خدمتتون عرض كردم و دانشگاهايي ك شما حدس ميزنين موفق ب گرفتن پذيرش ازشون ميشم آينده شغلي مناسبي تو كانادا دارم؟ميدونم سوالم ي كم رو حدس و گمانه اما چون ديد درستي نسبت ب فضاي كار و زندگي تو كانادا ندارم برام مهمه قبل از رفتن بدونم تو چ اقليمي پا ميذارم
شرمنده ي سوال ديگه،مگه رشته من و شما حساسه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -