26-02-2014, 09:06 AM
(24-02-2014, 10:54 PM)'aram_leg' نوشته:ممنون از راهناییتون
زبانو مشکلی ندارم، تا اون موقع نمره های مورد نظرو میگیرم. فقط مشکل اینجاست که نمی خوام اصلا ریسک کنم و یه سال عقب بیفتم. واسه همین میخوام بدونم باید تو رنجی مد نطرم باشه و واسه چند دانشگاه مدارک بفرستم؟ چون اگه حتی دانشگاه خوب پذیرش بگیرم ولی فاند نداشته باشه به دردم نمیخوره. ترجیح میدم برم یه دانشگاه پایین تر ولی فول فاند باشه. چون متعهلم هستم و باید اونجا با همین پول زندگی 2 نفرو بچرخونم. بنطرتون شدنیه؟ با پولی که بهم بدن میشه 2 نفر زندگی کرد؟ اجازه کار خارج از دانشگاه دارم؟(منظورم اون 20 ساعت اجازه کار در هفته است) یا اینکه اگه فاند داشته باشم دیگه اجازه ندارم؟خانمم اجازه کار و ادامه تحصیل داره یا با مشکل روبه رو میشیم؟
ممنون
یکی از اشتباهاتی که خیلی از دانشجویان ایرانی در گرفتن پذیرش مرتکب میشن اینه که فکر میکنند سیستم آموزشی و پذیرشی امریکا هم مثل ایرانه. یعنی این که فکر میکنند مثل ایران که شما کنکور سراسری میدیدید و بر اساس اون دانشگاهها رو بر اساس رتبهاتون انتخاب میکنید، در امریکا هم به همین ترتیب میشه دانشگاهها رو انتخاب کرد، فقط به جای کنکور، GRE و معدل و غیره مهمه. سیستم پذیرشی امریکا به هیچ وجه این طور نیست. شما ممکنه از یک دانشگاه با رنک بالا (کیفیت پایین) رد بشید و از یک دانشگاه بسیار بهتر پذیرش و فاند بگیرید. گاهی هم پیش میاد که آدم خوش شانس نیست و نمیتونه از هیچ کدوم از دانشگاههایی که براشون اقدام کرده پذیرش بگیره و مجبوره که یک سال کارهاش رو تعویق بیاندازه.
روال معمول اینه که برای حدود ۷ الی ۱۰ تا دانشگاه اقدام کنید. حالا اگر هزینهاش براتون خیلی مهم نیست و میتونید همه مدارک مثل توصیهنامهها و غیره رو برای تعداد بیشتری از دانشگاهها بفرستید، میتونید برای تعداد بیشتری اقدام کنید و به این ترتیب شانستون بیشتر بشه. در مورد رنج رتبه دانشگاهها، بدون داشتن نمره GRE عالی به نظرم شانس پذیرش و فاند شما بسیار پایین خواهد بود. با فرض داشتن نمره GRE عالی (۳۲۰ به بالا و aw هم ترجیحا ۴ به بالا) احتمالا برای دانشگاههای ۷۰ به بالا شانس دارید، اما چیزی که در پاراگراف اول این پست گفتم رو مد نظر داشته باشید.
پاسخ سایر سوالهاتون رو در انجمن امریکا یا با چند تا جستجو در انجمن میتونید پیدا کنید. به طور خلاصه این که اگر فول فاند باشید حقوق دانشگاه کفاف زندگی هر دو نفر رو میده، اما نه در شهرهای گرون امریکا. شما در خارج از دانشگاه در حالت عادی اجازه کار ندارید. خانم شما میتونه ادامه تحصیل بده.
برای توضیحات بیشتر انجمن امریکا رو ببینید. برای هر یک از سوالهای شما حداقل یک موضوع وجود داره که درش بحثهای مفصلی شده.
روال معمول اینه که برای حدود ۷ الی ۱۰ تا دانشگاه اقدام کنید. حالا اگر هزینهاش براتون خیلی مهم نیست و میتونید همه مدارک مثل توصیهنامهها و غیره رو برای تعداد بیشتری از دانشگاهها بفرستید، میتونید برای تعداد بیشتری اقدام کنید و به این ترتیب شانستون بیشتر بشه. در مورد رنج رتبه دانشگاهها، بدون داشتن نمره GRE عالی به نظرم شانس پذیرش و فاند شما بسیار پایین خواهد بود. با فرض داشتن نمره GRE عالی (۳۲۰ به بالا و aw هم ترجیحا ۴ به بالا) احتمالا برای دانشگاههای ۷۰ به بالا شانس دارید، اما چیزی که در پاراگراف اول این پست گفتم رو مد نظر داشته باشید.
پاسخ سایر سوالهاتون رو در انجمن امریکا یا با چند تا جستجو در انجمن میتونید پیدا کنید. به طور خلاصه این که اگر فول فاند باشید حقوق دانشگاه کفاف زندگی هر دو نفر رو میده، اما نه در شهرهای گرون امریکا. شما در خارج از دانشگاه در حالت عادی اجازه کار ندارید. خانم شما میتونه ادامه تحصیل بده.
برای توضیحات بیشتر انجمن امریکا رو ببینید. برای هر یک از سوالهای شما حداقل یک موضوع وجود داره که درش بحثهای مفصلی شده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.