به نظر من هم اینکه همسرتون با شما بیاد و فرزندتون بمونه شانس گرفتن ویزا بیشتر از حالتی هست که شما به تنهایی برین. کارت پایان خدمت رو با خودتون ببرید ممکنه درباره علت معافی و اینها سوال بپرسند. اگر بتونید به شکلی نشون بدین که اون دو تا مغازه رو دارید خوبه و نشون میده که وضغ تون در ایران خوبه و خیلی دنبال موندن در آمریکا نیستید. ولی من خیلی موافق این نیستم که پول هنگفتی رو در حساب تون گذاشته باشید و برای توریستی ها ممکنه برداشت معکوس از اون بشه یعنی اینطور برداشت کنند که به کمک اون می خواهید در آمریکا بمونید. به طور دقیق تر اموالی که نقدپذیری بالایی دارند خیلی ملاک خوبی برای وابستگی اجتماعی نیستند. پول نقد که دیگه نقدترین حالت دارایی هست و به راحتی قابل انتقال هست. برای توریستی ها به نظر من میزانش می بایست در حد معقول باشه مثلا خدود 15-10 هزار دلار یا معادل ریالی اون. در مورد مکان سفارت من شنیده بودم که اخیرا اوضاع دوبی مناسب تر از بقیه بوده ولی ممکنه دوره ای و متغیر باشه. آنکارا جزو سفارت هایی هست که در طولانی مدت اگر که بهترین نبوده باشه به طور متوسط خوب بوده.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -