26-02-2014, 10:37 PM
(26-02-2014, 08:31 PM)'spt' نوشته:سلام
اگه واقعا 5 تا مقاله ی آی اس آی داشته باشید و بقیه ی شرایط رو آماده کنید حتما شانس دارید... مخصوصا اگه یه موضوعِ خوب هم داشته باشید که دیگه بهتر هم میشه... روی موضوعِ پایان نامه و پروپوزالِ دکتراتون خیلی باید وقت بزارید و یه چیزِ خوب آماده کنید...
واسه همه ی دانشگاه هایی که رشته تون رو ارائه میدن و استادِ مرتبط داره میتونید اقدام کنید.. اگه برید بله خانومتون هم میتونه ادامه بده... منظورتون از مشکل رو نمیدونم چیه اما فک کنم نه!! بله با فاندی که بهتون میدن معمولا برای دو نفر کافیه اما خب بستگی به مقدار فاند هم داره چون همیشه یه مقدار نیست... اما معمولا کافیه.. خارج از دانشگاه اجازه ی کار دارید به صورتِ محدود اگه توی دانشگاه کار نکنید... اگه مجوز یا ویزاای کار داشته باشید نا محدود اجازه ی کار دارید اما معمولا دانشگاه ها موقع قرار داد ممنوع میکنن کار کردن جای دیگه رو....
موفق باشید
آخه هلند یکی از دانشگاه هاش واسه رشته من خوب و خیلی معتبره،اونم Wageningen University است. البته این دانشگاه تو رنکینگ جهانی رتبه 2 رو در کشاورزی داره که نشون میده خیلی تاپه، بنطرتون احتمال گرفتن پذیرش و فاندرو از اینجا دارم یا نه؟
اصلا دانشگاه خوب دیگه ایم داره که مطرح باشه؟ منطورم در رشته خودمه؟
ممنون
اصلا دانشگاه خوب دیگه ایم داره که مطرح باشه؟ منطورم در رشته خودمه؟
ممنون
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)