27-02-2014, 03:33 AM
(26-02-2014, 10:39 PM)'llvll.asoud' نوشته: سلام بابک جان من میخواستم بدونم تاثیر موارد زیر توی گرفتن پذیرش چقدر هستش؟
اینکه توصیه نامه ای که میخوای برای دانشگاهی ارسال کنی توسط اساتیدی نوشته شده باشن که توی اون دانشگاه درس خونده باشن.میخوام بدونم تاثیرش بیشتره برای پذیرش یا نه؟
ترجمه کتاب های لاتین و چاپ اونها در ایران آیا میتونه تاثیر مثبتی داشته باشه؟
و اینکه بعضی از دانشگاها مثلا همین دانشگاهی که شما درحال تحصیل هستید درمورد مینیمم نمره معدل کارشناسی برای کسیکه میخواد برای دکترا اقدام کنه ننوشته و فقط ذکر کرده که معدل کارشناسی ارشد از الزاماته میخوام بدونم یعنی تاثیر نداره یا اگه داشته باشه کم هستش؟
۱. توصیهنامه از استادی که در اون دانشگاه تحصیل کرده میتونه مفید باشه، به خصوص اگر شما با استاد راهنمای ایشون در اون دانشگاه در ارتباط باشید میتونه تاثیر مثبت داشته باشه.
۲. ترجمه کتاب به نظر من تاثیر زیادی در گرفتن پذیرش نداره.
۳. این طور نیست که دانشگاههایی که برای معدل حدنصابی تعیین نمیکنند، اهمیتی به معدل نمیدهند. در تقریبا همه دانشگاههای امریکا معدل و به خصوص معدل کارشناسی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در گرفتن پذیرشه.
(ضمنا من جوونیهام در اون دانشگاه مشغول تحصیل بودم و خیلی وقته که فارغالتحصیل شدهام. )
۲. ترجمه کتاب به نظر من تاثیر زیادی در گرفتن پذیرش نداره.
۳. این طور نیست که دانشگاههایی که برای معدل حدنصابی تعیین نمیکنند، اهمیتی به معدل نمیدهند. در تقریبا همه دانشگاههای امریکا معدل و به خصوص معدل کارشناسی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در گرفتن پذیرشه.
(ضمنا من جوونیهام در اون دانشگاه مشغول تحصیل بودم و خیلی وقته که فارغالتحصیل شدهام. )
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.