(27-02-2014, 11:57 AM)'parsa1630' نوشته: سلام دوستان
من يه سوال فوري دارم.
من شنيدم براي دانشگاه هاي آمريكايي هم بايد مدارك تاييد بشن. و شنيدم كه بايد براي اين كار به سفارت سوئيس برم. سوالم اينه كه اولا اين درسته يانه؟؟ اگر درسته آيا بايد بعد از اپلاي گرفتن برم يا الان كه دارم مداركم رو براي دانشگاه ميفرستم؟ و سوال بعد اينكه جزئيات ديگه اي هم اگه داره لطفا كسي ميدونه بهم اطلاع بده.
با تشكر
خیر اصلا درست نیست!
ببینید برای بعضی دانشگاههای امریکایی میگم که مدارک باید official باشه یعنی ریزنمرات ترجمه شده داخل پاکت دانشگاه که بالطبع باید مدارک رو ازاد کنید با روشهایی که گفته شده قبلا. (البته بعضی دانشگاهها روی پاکت میذارن و مهر هم کینن فک کنم شریف اینطور بود نمیدونم دیگه حالا هم اینطوریه یا نه) این رو ا زدانشگاه بپرسید که ایا بدون ازاد کردن تو پاکت میذارن یا نه.
بعضی دانشگاههای امریکا میگن اول unofficial بفرست واسه بررسی که خول لازم نیست تو پاکت باشه. حتی بعضی ها انلاین اسکن میکنید نمرات رو.
دقت کنید که بعدا تو ثبت نام اصل مدارک رو میخوان.
شما ترتیب اینجوریه:
مدارک ازاد میشه.
تایید وزارت علوم میخوره.
ترجمه رسمی میشه همراه با مهر justice که این یه جورایی اعتبار میده به ترجمه. البته واسه کشورهای امریکایی فک کنم مهر وزارت خارجه هم لازمه.
اپلای میکنید و نمرات رو میفرستید.
منتظر نتیجه میشید.
بااحترام
ببینید برای بعضی دانشگاههای امریکایی میگم که مدارک باید official باشه یعنی ریزنمرات ترجمه شده داخل پاکت دانشگاه که بالطبع باید مدارک رو ازاد کنید با روشهایی که گفته شده قبلا. (البته بعضی دانشگاهها روی پاکت میذارن و مهر هم کینن فک کنم شریف اینطور بود نمیدونم دیگه حالا هم اینطوریه یا نه) این رو ا زدانشگاه بپرسید که ایا بدون ازاد کردن تو پاکت میذارن یا نه.
بعضی دانشگاههای امریکا میگن اول unofficial بفرست واسه بررسی که خول لازم نیست تو پاکت باشه. حتی بعضی ها انلاین اسکن میکنید نمرات رو.
دقت کنید که بعدا تو ثبت نام اصل مدارک رو میخوان.
شما ترتیب اینجوریه:
مدارک ازاد میشه.
تایید وزارت علوم میخوره.
ترجمه رسمی میشه همراه با مهر justice که این یه جورایی اعتبار میده به ترجمه. البته واسه کشورهای امریکایی فک کنم مهر وزارت خارجه هم لازمه.
اپلای میکنید و نمرات رو میفرستید.
منتظر نتیجه میشید.
بااحترام
ببخشید اگه میشه این پست با پست بالایی ترکیب بشه.
منظورم کشورهای اروپایی بود که بعضی هاش مهر وزارت خارجه رو لازم دارن. آمریکا این مهر رو نمیخواد.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.