27-02-2014, 10:58 PM
(27-02-2014, 10:45 PM)'soilman' نوشته: دوست عزیز
رزومه ی شما قابل تحسین هست ولی خوب اگر امریکا برایتان مد نظر هست همانطور که دوستان گفتن GRE و سایر مدارک چون زبان و اینها پیش میاد
رزومه تان کشک حساب نمیشه ولی چون موارد بالا از شروط ورود به دانشگاه هست باید رعایت بشه
شما اگر کارشناسی تان تمام شده پس معدلتان را نمی توانید بالا ببرید پس به نظرم:
- با همانطور که اشاره شد برید فوق رو با معدل بالا بگذرونید
- یا با اساتید مرتبط با کارتون ( مخصوصا قسمت عملی کارتان) در دانشگاه های امریکا تماس بگیرید و ابراز علاقه کنید و ببینید اوضاع چگونه هست و چگونه با شما برخورد می کنند.اگر در مورد معدلتان گفتند و حرف GRE و IELTS/TOEFL را پیش کشیدند باید سعی کنید در این دو نمره ی بالایی کسب کنید تا بتوانید شانس خودتان را بالا ببرید
پ.ن: کشورهای دیگر هم سری بزنید و به یه کشور اکتفا نکنید مگر اینکه واقعا هدفتان آمریکاست
ممنون دوست گرامی
بنظرتون کدام کشور میتونم اقدام کنم فول فاند بودن برام مهمه. فرقی نمیکنه کارشناسی ارشد یا دکتری حتی دانشگاهش هم خیلی مهم نیست.
در ضمن تعجب نکنید چون برام فقط فعالیت در زمینه تخصصی خودم رباتیک مهمه و میخوام فول فاند باشم. کشور دانشگاه و زبان برام مهم نیست. دنبال لذت از کار حرفه ای هست.
ممنون
بنظرتون کدام کشور میتونم اقدام کنم فول فاند بودن برام مهمه. فرقی نمیکنه کارشناسی ارشد یا دکتری حتی دانشگاهش هم خیلی مهم نیست.
در ضمن تعجب نکنید چون برام فقط فعالیت در زمینه تخصصی خودم رباتیک مهمه و میخوام فول فاند باشم. کشور دانشگاه و زبان برام مهم نیست. دنبال لذت از کار حرفه ای هست.
ممنون